Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Applikation til livets afslutning

Applikation til livets afslutning

Ny applikation til iOS hjælper med nogle af de svære spørgsmål i tiden efter livets afslutning.

Forfatteren Douglas Adams skrev i kultklassiskeren Hitchhiker's Guide to the Galaxy, at svaret på alt her i livet er ”42” – stil hvilket som helst spørgsmål, og svaret er 42. Men hvis du er typen, der ikke læser science-fiction bøger, eller bare ønsker at planlægge til det uundgåelige, så findes der selvfølgelig også en applikation til det.

En ny iOS applikation fra bedemandsforretning Begravelses Service giver svar nogle af de svære spørgsmål omkring livets afslutning.

Nej, dette er ikke en terapeutisk selv-healings applikation, som skal hjælpe dig med dit lave selvværd eller hjælper dig med at opnå dit fulde mentale potentiale – derimod en applikation der giver overblik over den praktiske side af døden.

Mange nyttige informationer

Applikationen Begravelses Service indeholder en lang række links til opdaterede informationer omkring mange praktiske og juridiske aspekter ved dødsfald, samt andre relevante spørgsmål i forbindelse med begravelse og dødsbobehandling i skifteretten.

Man kan finde navne, adresser og telefonnumre på hospitaler, plejehjem og hospices over hele landet Det er også muligt at forberede sin egen død og begravelse, sikre at man er berettiget til de økonomiske tilskud, samt sikre at ens sidste ønsker nemt kan opdateres, når der er brug for det.

Applikationen giver naturligvis også adgang til de informationer, der anvendes til en begravelse. Ud over at give adgang til www.begravelsesservice.dk, så giver applikationen mulighed for at orientere sig om kister, urner, blomster, dødsannoncer via www.afdoede.dk og gravsten via www.danskestenhuggerier.dk.

Applikationen er ikke den flottest eller mest overskuelige applikation vi har afprøvet, mens den er fyldt med praktisk information og links til relevante kilder.

Begravelses Services applikation er gratis og kan hentes Apples App Store til iPhone og iPod Touch.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

19-08-2011 17:36:49

den iPhone der er brugt ser underlig ud

0 0
Styxx 21-08-2011 20:51:37

Tror bare billedet er lidt sammenpresset i højden :)

0 0
Naggie21 19-08-2011 13:04:17

42 er ikke svaret på alle spørgsmål, det er svaret på livets store spørgsmål. Dog glemte de bare at undersøge hvad livets store spørgsmål er :)

0 0
Johnny K. Olesen 19-08-2011 14:50:26

Jeg har ellers altid tolket sætningen "the ultimate answer to Life, The Universe, and Everything" som at 42 er svaret på alle de store spørgsmål i livet, omkring universet, ja faktisk svaret på alt. Altså ét alle spørgsmål i hele universet kan koges ned til dette svar, som er 42.

Bøgerne kan for øvrigt anbefales på det varmeste. Det er god humor, og LANGT bedre end filmen.

0 0
Rasmus Duerlund 19-08-2011 13:26:20

Filmen er mega god :D

0 0

Om brug af cookies