Applikation til livets afslutning

Ny applikation til iOS hjælper med nogle af de svære spørgsmål i tiden efter livets afslutning.

Applikation til livets afslutning

Forfatteren Douglas Adams skrev i kultklassiskeren Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, at svaret på alt her i livet er ”42” – stil hvilket som helst spørgsmål, og svaret er 42. Men hvis du er typen, der ikke læser science-fiction bøger, eller bare ønsker at planlægge til det uundgåelige, så findes der selvfølgelig også en applikation til det.

En ny iOS applikation fra bedemandsforretning Begravelses Service giver svar nogle af de svære spørgsmål omkring livets afslutning.

Nej, dette er ikke en terapeutisk selv-healings applikation, som skal hjælpe dig med dit lave selvværd eller hjælper dig med at opnå dit fulde mentale potentiale – derimod en applikation der giver overblik over den praktiske side af døden.

Begravelses Service

Mange nyttige informationer

Applikationen Begravelses Service indeholder en lang række links til opdaterede informationer omkring mange praktiske og juridiske aspekter ved dødsfald, samt andre relevante spørgsmål i forbindelse med begravelse og dødsbobehandling i skifteretten.

Man kan finde navne, adresser og telefonnumre på hospitaler, plejehjem og hospices over hele landet Det er også muligt at forberede sin egen død og begravelse, sikre at man er berettiget til de økonomiske tilskud, samt sikre at ens sidste ønsker nemt kan opdateres, når der er brug for det.

Applikationen giver naturligvis også adgang til de informationer, der anvendes til en begravelse. Ud over at give adgang til www.begravelsesservice.dk, så giver applikationen mulighed for at orientere sig om kister, urner, blomster, dødsannoncer via www.afdoede.dk og gravsten via www.danskestenhuggerier.dk.

Applikationen er ikke den flottest eller mest overskuelige applikation vi har afprøvet, mens den er fyldt med praktisk information og links til relevante kilder.

Begravelses Services applikation er gratis og kan hentes Apples App Store til iPhone og iPod Touch.