Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Applikationen til alle husejere

Applikationen til alle husejere

Er du husejer, og nogen gange i tvivl om hvilke ting der er gode lige at holde styr på? Så er denne applikation et `must have´.

Applikationen Husets Kalender hjælper alle de husejere, som enten har svært ved vedligeholdelsen eller helt opgiver denne.

En analyse fra Bolius, Boligejernes Videnscenter, viser hver femte husejer op forhånd opgiver vedligeholdelsen af boligen løbende – og først griber ind når skaden er sket. Samme undersøgelse viser næsten hver tredje boligejer synes det er for tidskrævende at vedligeholde huset.

Det skal applikationen Husets Kalender, som Bolius står bag, nu hjælpe med at ændre på. Applikationen er gratis og kan downloades til både Android-telefoner og iPhones. Du kan også finde Husets kalender på hjemmesiden.

Kalenderen giver måned for måned et overblik over hvilke ting, man skal holde øje med som husejer, i kalenderen kan du så finde flere detaljerede beskrivelser.

Mobilsiden.dk har testet applikationen

Applikationen Husets Kalender er et perfekt hjælpemiddel til husejeren, den egner sig måske primært til den ”nye” husejer – men også den erfarne kan finde en masse gode tips og hjælp at hente.

Indholdet i applikationen er rigtig godt, og giver et godt bud på hvad man som husejer både skal forholde sig til, samt huske at få gjort.

Kalenderen kan downloades til ens egen kalender, og man kan også tage billeder og uploade egne projekter, så disse også kan være i kalenderen. Dette er super smart, og man kan enten vælge alle opgaver eller kun udvalgte.

Indholdet i applikationen er helt i top – designet er dog lidt kedeligt, men er du boligejer er denne applikation et `must have´.

Download applikationen gratis i App Store og Google Play.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies