Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Applikationen til skilsmisse-ramte familier

Applikationen til skilsmisse-ramte familier

Er du mor eller far til et eller flere delebørn, så kan en ny applikation hjælpe dig med, at holde styr på hvornår du har dem.

Misforståelser, uklarheder og uoverskuelighed, det er hverdagskost blandt mange forældre til delebørn. Men nu er en ny iPhone-applikation klar til, at hjælpe med at holde styr på hvornår børnene er hvor.

Det er Thomas Schernings fra det århusianske appudvikler firma Apptitude ApS, som har udviklet en simpel applikation, der kort og godt hedder ”Delebørn” og har det formål at hjælpe forældre til delebørn med, at gøre ugens aftaler mere overskuelige.

 - "'Delebørn' er i sin enkelthed en simpel og praktisk kalender-app, hvori forældrene til et eller flere delebørn nemt kan koordinere og se, hvem af dem der har barnet eller børnene og hvornår," siger Thomas Scherning.

 - "Hele tanken med 'Delebørn' er, at den skal være let at dele og nem at administrere. Der skal hverken bruges svære brugernavne eller kodeord, og den skal heller ikke integreres med Facebook, Outlook eller Google. Den er derfor fuldstændig adskilt fra ens normale kalender, der tit er fuld af andre aftaler og gøremål. Man sender blot en talkode via SMS eller email, til den person eller de personer man ønsker at dele appen med, og så er man kørende. Vi har lagt meget vægt på, at det skal være en simpel, lige til og brugervenlig applikation," tilføjer Thoomas Scherning.

Applikationen kan deles af op til fire personer ad gangen. Du kan læse mere om applikationen på deres hjemmeside eller facebookside.

Du kan downloade applikationen for 13 kroner i Apples App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies