Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Applikationer binder dig til din telefon

Applikationer binder dig til din telefon

Hvis du vælger at købe en ny telefon fra en anden producent end din nuværende mister du alle de dyrt indkøbte mobilapplikationer.

Her Madden NFL til iPhone
Her Madden NFL til iPhone

Penge brugt på mobilapplikationer kan være penge lige ud af vinduet, hvis du i fremtiden udskifter din mobil med en ny fra et andet mærke.

Applikationerne går nemlig tabt, da der er mange applikationer, der ikke kan overføres mellem forskellige mærker af telefoner.

-"Det svarer jo til, at du har en dieselbil og skifter til en benzinbil eller omvendt, så kan du ikke køre på det samme brændstof mere," forklarer teleanalytiker John Strand fra Strand Consult.

Applikationer med salg i

De store mobil-producenter har efterhånden alle sammen en online-butik med applikationer. Apple var de første på banen med deres App Store, og siden er Google kommet til med deres Android Market, RIM med Blackberry App World, og Nokia har præsenteret Ovi Store.

Senest har Microsoft annonceret sin Windows Marketplace til oktober som et supplement til sin mobile to market-platform, mens Samsung er klar med sin Application Store i Europa om mindre end to uger.

- "Alene i Danmark bliver der hentet mellem 2.000 og 3.000 spil om dagen til mobiltelefoner," fortæller John Strand til epn.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies