Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Applikationer gør maratonløb mere publikumsvenlige

Applikationer gør maratonløb mere publikumsvenlige

Maraton- og motionsløb er blevet nemmere og mere underholdende at følge som tilskuer takket være applikationer.

Har du nogensinde prøvet at stå ved målområdet og ventet længe samt i uvished på, at en løber skulle komme ind over målstregen? Så har de mobileapplikationer hjulpet til, at det nu er nemmere og mere underholdende at være tilskuer til maraton- og motionsløb.

Flere og flere løb er nemlig begyndt, at udvikle applikationer til mobiltelefonerne, som gør tilskuerne kan følge løbernes mellemtider. Det skriver dr.dk.

Copenhagen Marathon er et af de løb, som har sin egen applikation til mobilen. Og når starten skydes i gang på søndag (pinsedag), så vil de mange tusinde tilskuere kunne følge løbet uanset om de har en iPhone eller en Android – sidste år var det kun iPhone-ejerne, som kunne følge med.

 - ”Det er en stor omkostning at få lavet en app, og vi ville være helt sikre på, at det blev en succes, inden vi udvidede til andre telefoner,” siger Dorte Vibjerg, der er direktør i Sparta Løb, som arrangerer det københavnske maraton til dr.dk.

Applikationen viste sig dog, at være en stor succes – hele 20.000 gange blev den downloadet.

Det er dog ikke kun Copenhagen Marathon, som benytter sig af applikationer også Lillebælt Halvmarathon, samt triatlonløbene Challenge Copenhagen og Challenge Aarhus benytter sig af de mobile applikationer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies