Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Applikationer hjælper med havearbejde

Applikationer hjælper med havearbejde

Apps kan give gode råd og inspiration til hus og have-ejere. Du kan blandt andet lave en tidslinie og log over din have.

Sommeren er tid for have arbejde (Foto: Mobilsiden.dk)
Sommeren er tid for have arbejde (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Sommeren er netop nu over os, specielt hvis vi kigger på kalenderen. Vejret derimod er ikke altid enig, men har man hus- og have så skal tingene passes på trods af vejret.

Har du ikke det fulde overblik over hvordan du bærer dig ad, så kan du hurtigt og nemt få både hjælp og inspiration i forskellige applikationer.

Du kan blandt andet få hjælp til blomstringsperioder, beskæring og i det hele taget lave en log over din egen have.

Er du husejer, så er denne applikation også et ”must have”

Screenshot fra applikationen Gardener
Screenshot fra applikationen Gardener

Hold orden i haven

Applikationen "Gardener" gør det muligt for dig, at føre logbog over din have. Så nu kan du holde styr på dine planter og hvilket arbejde du har udført.

Gardener hjælper med at planlægge og minde dig om fremtidige opgaver som eksempelvis beskæring af træer, buske og planter, samt om det skal gøres og i så fald hvornår.

Når du planter nye ting, så kan du notere det og tilføje billeder af disse, samt blomstringsperioder m.m. og som tiden går, bliver alle disse informationer samlet i en tidslinie og en log over din have.

Du kan downloade applikationen Gardener gratis i Google Play Store.

Undgå svamp og snegle i haven

Applikationen Sundere Have kan hjælpe dig i kampen mod mere end 350 små eller store skadedyr, der kan dukke op i din have som eksempelvis snegle og svampesygdomme.

Du kan i applikationen søge efter navn, hvilken plante der er angrebet. Du kan også bruge søgeord som f.eks. gule pletter, lus eller søge på hvilken periode planten er blevet angrebet.

Beskrivelserne er udførlige og altid med gode råd til hvordan du kan bekæmpe disse. Applikationen Sundere Have koster 18 kroner i Apples App Store.

Design haven med applikation

Er du i tvivl om det skal være gule påskeliljer, røde eller hvide tulipaner eller noget helt tredje, som skal pryde din have hertil foråret? Så kan du få hjælp af denne applikation, iMyGarden.

Du skal blot tage et billede af din have, og efterfølgende kan du så få indtryk af, hvordan haven vil se ud med for eksempelvis røde eller hvide tulipaner eller andre blomster.

Applikationen er gratis og kan downloades i Apples App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies