Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apps afvises fra App store for at nævne Pebble

Apps afvises fra App store for at nævne Pebble

Applikationer afvises blankt fra App Store hvis der nævnes en anden mobil platform, erfarer app udvikler.

I sidste uge kunne vi fortælle at Google var i færd med at bygge en bro mellem Android Wear og det nye Apple Watch, specifikt var de i gang med at få Android Wear, til at virke med en iPhone.

Måden hvorpå dette udføres, er ved at have en ekstra lille applikation kørende på telefonen, som kan oversætte notifikationer og snakke med uret. Dette kræver jo naturligvis, at applikationen kan findes og installeres via App Store - netop dette kan vise sig at blive en udfordring.

Ifølge en udvikler fra det officielle Pebble Watch forum, er hans app blevet afvist fra App Store blot for at nævne Pebble understøttelse. I deres guidelines skriver Apple specifikt at “Apps eller metadata der nævner navnet på enhver anden mobil platform, vil blive afvist.”

Applikationen er ikke ny, der er tale om en opdatering til en eksisterende app. En åbenlys forklaring kan dog være, at Apple er i færd med at beskytte deres eget økosystem med Apple Watch.

Det kan naturligvis være at udvikleren blot kan fjerne Pebble fra beskrivelsen og få sin applikation gennem nåleøjet, men som han fortæller, så har han ved andre lejligheder fået godkendt apps som nævner Pebble i beskrivelsen - det virker derfor som en ny stil der lægges for dagen.

Om det er en enlig svale vides endnu ikke, men hvis det skal være tonen fremover, får Google formentlig svært ved at snige sig ind på en iPhone med understøttelse af Android Wear.

Kilde: Android Police
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies