Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apps: Giv det gratis - tjen penge bagefter

Apps: Giv det gratis - tjen penge bagefter

Det kan være en god idé at give sin applikation gratis væk, viser en ny analyse.

Brugere af applikationer vil hellere hente en gratis applikation end en der koster penge. Synes brugeren godt om app'en, er de mere tilbøjelige til at købe premiumindhold inde i app'en, viser en ny analyse.

Det er Minonline.com der henviser til en opgørelse over de 100 mest indtjenende spil i App Store hos Apple, opgjort af analysefirmaet Flurry.

Her ses det, at andelen af indtæger fra gratis applikationer, men hvor brugerne senere kan købe sig til ekstra funktioner, er steget fra 39 procent i januar til 65 procent i juni, skriver Mediawatch.

Successen ligger ifølge Flurry i, at der i første omgang ikke er en barriere der hedder "penge", inden brugeren kan prøve produktet af.

I Danmark er Ekstra Bladets iPhone applikation et eksempel på en app som brugerne kan prøve fuldt ud i en periode, for derefter at blive afkrævet betaling for indholdet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 20-07-2011 05:48:32

Kigger på Android Market så er det jo næsten normen at man har en gratis og en betalingsversion af samme program. Forskellen er så at gratisversionen mangler et par hovedfunktioner, som man nok på længere sigt ikke kan undvære, og så indeholder den også reklamer. Det ser ud til at virke for jeg har da næsten købt alt jeg har prøvet :)

0 0

Om brug af cookies