Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apps hjælper dig i tøjet

Apps hjælper dig i tøjet

Det kan være en udfordring at købe tøj online, men der findes flere apps, som skal gøre det lettere at finde det rigtige tøj.

Onlinebutikkerne bugner af varer, og når man kigger på modellerne, så sidder tøjet perfekt og ser fantastisk ud. Men når varen er ankommet hjemme hos os, er det ikke altid at det lykkedes os at se lige så hamrende lækre ud som modellerne.

Det skyldes i høj grad, at det er de færreste, der har en modelkrop, og uanset om man er høj eller lav, bred eller smal, så findes der også en række forskellige kropsformer, der gør det svært at handle tøj. Selv undertøj sidder forskelligt på os alle sammen.

Det eneste, man virkelig kan købe online uden at være nervøs er strømper, hvilket forhandlere som shopwithsocks.dk og sortesokke.dk nyder godt af. Men ud over fødder, hvor det bare er størrelsen, der skal passe, har vi mennesker ikke meget tilfælles, når det gælder tøj.

Find din form og dit look

Den danske app, Fitbay, er skabt for at gøre det lettere at handle online. App’en er ikke en online butik, men hjælper brugerne med først at finde deres særlige kropsform.

Man kan blandt andet have kropstyperne timeglas, æble, pære, diamant og banan. Fitbay viser brugere, hvilken kropsform, de har, og bagefter hjælper app’en så med at finde tøj, som passer til brugens smag. Det gør den ved at sammenligne brugerens mål med andre Fitbay brugere.

Når den finder en anden bruger, som har samme kropstype og tøjsmag, bliver den person så tagget som et kropsmæssigt match. Man bidrager ganske enkelt ved, at uploade fotos af sig selv, når man har fundet noget tøj, der sidder lige i skabet. På den måde kan man følge andre, ligesindede og få tips omkring, hvilket tøj der passer til brugerens personlige stil.

Køb brugt tøj på mobilen eller få rabat i butikken

En anden dansk app, Anywear, er slags Blå Avis for mode. Her kan brugerne via app’en købe eller sælge 2nd hand tøj, sko og accessories til både damer, herrer og børn. Det er altså brugerne selv, der handler hos hinanden, når de finder noget lækkert, brugt tøj. 

Flauntin er en anden app, der giver 10% rabat på tøjkøb i udvalgte butikker. Man skal bare tage et foto i prøverummet, når man står i det tøj, man vil købe.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies