Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Apps styrer for vildt - slår almindelige websites

Apps styrer for vildt - slår almindelige websites

Der er nu flere eksempler på, at applikationer og mobile websites har overhalet traditionelle websites.

Applikationer på smartphones, såkaldte apps, samt mobile websites (hjemmesider tilpasset mobilen), er så småt i gang med at spise sig ind på de almindelige websites.

Ekstra Bladet fortæller således om 18,8 mio sidevisninger i juni 2011 (ifølge FDIM og Gemius) på mobil.eb.dk. Det er otte millioner flere sidevisninger end den nærmeste konkurrent mobil.bt.dk.

- "Hvis mobil.eb.dk var en traditionel hjemmeside, ville vi nu være nummer 20 på hitlisten (over almindelige websites) fra FDIM. Målt på sidevisninger ville vi være foran berlingske.dk, der har godt 18,4 mio. sidevisninger," siger Anders Thorup, som er ansvarlig for den kommercielle del af mobil.eb.dk.

Tour-succes

Tendensen ses også hos TV 2, der efter Tour de France kan gøre op, at Tour-applikationen trak rigtigt meget trafik.

- "Vi havde 4,6 millioner besøg på webben, men hele 7,2 millioner på mobilen, altså app'en," siger TV 2's mobilchef Jan Hoffmann til Business.dk.

Fra FDIM der, sammen med Gemius, måler besøgstal på internettet i Danmark ser man samme udvikling.

- "Det generelle indtryk er klart, at apps-trafikken vokser markant. Når vi taler med store medieudbydere som DR, TV 2 og JP/Politiken er meldingen, at brugen af apps eksploderer i øjeblikket," siger analysechef Allan Sørensen til Business.dk

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies