Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Arbejder Apple på to nye iPhones?

Arbejder Apple på to nye iPhones?

En analytiker forventer at Apple kommer med en iPhone 5 og en lavpris-version, iPhone 4S.

Der spekuleres altid heftigt omkring Apples kommende produkter. Senest er det CNN Money der citerer forskellige analytikere for at gætte på, hvad Apples strategi mon er, forud for den næste iPhone.

Deutsche Banks analytiker Chris Whitmore forventer således både en iPhone 5 og en iPhone 4S.

Navnene på produkterne kan man naturligvis ikke være sikre på, men argumentet for en "iPhone 4S" vil være, at der kan produceres en billigere Apple-smartphone, som kan ramme det såkaldte mellemklasse-marked (mid-range) mens at en "iPhone 5" stadig kan ramme highend- og firstmovers.

Chris Whitmore mener, at tiden er rigtig for Apple til nu, at gå efter det store mellemmarked, som man hidtil ikke har haft fat i.

Analytikerne gætter på, at en eller flere kommende iPhones vil nå ud til forbrugerne sent i september.

Læs også:
- iPhone er Europas foretrukne smartphone 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Cebastian 29-06-2011 02:55:58

Hvorfor ikke en almindelig iPhone? iPhone og iPhone Pro / MacBook og MacBook Pro. iPod Nano og iPod Touch. De har jo klasser i alle deres andre produkter, så en iPhone som er billigere er da langt fra umuligt, og vil da slet ikke gå ud over build-quality. Apple laver gode produkter, indmaden bliver jo så til gengæld nok lidt mindre, men hey, flere iSheep vil kunne følge med de andre = mere penge til Steve (;

0 0
28-06-2011 23:42:11

det vil apple aldrig gøre.
jeg mister i hvert fald respekten for dem hvis de gør det...
apple skal lave billige plastik mobiler.
det har vi alle andre producenter til som Samsung, Google, LG osv.

0 0
Henrik 28-06-2011 17:42:40

Puffff!

(hvis det skulle passe)

0 0
Kristian 28-06-2011 16:56:50

2 iPhones... og grise kan flyve right?
Call me when it happens.

0 0
Robert 28-06-2011 16:44:31

Når man kommer med en sådan analyse er den NØDT til at være baseret på bare en lille smule fakta. Jeg ved ikke hvor Chris Whitmore får den idé fra at de lige pludselig vil lave en "billig" udgave for at få fat i mellemmarkedet. Én ting er hvad han synes vil være smart at gøre på nuværende tidspunkt, men når man ser på at den 2 år gamle 3GS stadig koster hvad en habil mellem-klasse spritny android koster, så mener jeg denne analyse er langt skudt forbi. Apple tjener styrtende og har en vanvittig markedsandel med deres pebrede priser, hvorfor skulle de ændre det??

0 0

Om brug af cookies