Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Årets bedste old-school spil skal findes.

Årets bedste old-school spil skal findes.

Google kårer årets bedste franchise spil på Play Store. Den mangler din stemme.

Hos Google er det store kåre-dag og årets bedste spil og applikationer på Play Store skal findes. Anden kategori er for årets bedste vintage-spil.

Og de nominerede til årets old-school spil er:

Bejeweled Blitz
Popcap kan bryste sig af have udviklet verdens mest udbredte puslespil. Opskriften er simpel, Popcap har taget forgængeren og givet den et dejligt stressende element med 60 sekunders tidsgrænse til hvert level. Kombineret med grafisk pyroteknik så fungerer det!

FIFA 14
Grønsværen har aldrig taget sig bedre ud på tablet og smartphone. Med, 33 ligaer, 600 hold og 16000 fodboldspillere på bænken er FIFA 14 en reference indenfor fodboldspil til Android.

Final Fantasy V
Med rødder tilbage til 1992 er Final Fantasy en uomtvistelig RPG klassiker. Hvor de tidligere Android udgaver har lænet sig for meget op af PC-udgaven er styringen i Final Fantasy V endelig mere touch-venlig. Den sidste grad af polering mangler men fans af Final Fantasy spillene bør bestemt tage et gensyn med klassikeren.

PAC-MAN + Tournaments
Alle kender den glubske gule grovæder og dens farverige plageånder. I PAC-MAN Tournaments er grundformlen bestemt heller ikke nytænkt, men leverer stadig simpel og hurtig underholdning - som den har gjort igennem årtier.

Prince of Persia Classic
Endnu et nostalgisk gensyn er Prince of Persia Classic. Den tapre prins prøver igen atletisk at smyge sig udenom en blodig død for at rede hans udkårne prinsesse. Grafikken er opdateret men den oprindelige spil-oplevelse er bevaret og unægtelig vintage.

Raiden Legacy
Få spil kan levere samme dunst af arcade-hal som Raiden. Den klassiske shoot-em-up’er får endda nyt liv i denne Legacy-version: flere fightere, flere achievements, opdateret grafik og så er den optimeret til touch-kontrol.

Sonic: The Hedgehog
Den blå hyperaktive pindsvin er et kærkomment kræ i Android-folden. Her i en re-mastered udgave af originalen fra 1991. Spillet og banerne er dog nærmest uændret og nostalgikerne kan glæde sig til et gensyn med et af halvfemsernes mest ikoniske figurer. 

The Sims FreePlay
Det er de færreste spil der formår at dele meningerne som the Sims. Man enten elsker det eller hader det. I Android udgaven, the Sims: Freeplay er opskriften heller ikke ændret. Nogle vil mene det er en sørgelig skal af et liv hvor andre ser udfordringerne og det sociale i et drømmespil.

Har Google overset en klassiker og har du et bedre bud på årets bedste franchise-spil? Så kan det indsendes det her.


Du kan afgive din stemme her.

Resten af kategorierne kan ses her.Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

zzup 05-12-2013 17:39:40

Ja,! Sonic - All the way .. nostalgi :)

0 0
Styxx 05-12-2013 16:11:27

Mindre detalje, men Sonic er et pindsvin ;-)

0 0

Om brug af cookies