Arla Karolines Køkken – 4000 opskrifter ved hånden

Mangler du en god idé til aftensmaden bringer Karolines Køkken dig flere tusinde.

Arla Karolines Køkken – 4000 opskrifter ved hånden

Arla har i samarbejde med en udvikler af iPhone-applikationer formået at skabe en flot og indbydende applikation. Det kan godt være den kunne bruge nogle justeringer hist og her, men som helhed fungerer den godt.

Med opskrifterne fra Arla Karolines Køkken på iPhone har du altid 4.000 opskrifter lige ved hånden. Lad de lækre billeder og opskrifter inspirere dig, når du står i butikken eller i bussen på vej hjem.

Du kan bladre i kategorierne eller anvende søgefunktionen til at finde en opskrift. Gem og bedøm dine favoritter, så du nemt kan finde dem igen. Du kan også dele med dine venner på Facebook.

Arla har fået lavet en rigtig genial funktion, nemlig den at du kan klikke på et “indkøbsikon” under hver opskrift, og så tilføjer applikationen automatisk en liste over de ingredienser der skal handles ind til den pågældende ret. Efterhånden som varerne lægges i kurven kan de afkrydses, så man hele tiden kan se hvad der mangler.

Applikationen har sågar også et minut-ur, så du kan tage tid på tilberedningen. De fleste vil nok benytte det ur der allerede findes på iPhone, men lækkert med alle de ekstra funktioner!

Applikationen fylder mere end 20 Mb pga. de mange opskrifter. Det betyder, at du skal være på Wi-Fi eller via iTunes for at hente den.

Arla Karolines Køkken er gratis og kan hentes i iTunes

Funktioner

  • 4.000 opskrifter (sidste version var der 300)
  • Minutur direkte i applikationen
  • Del med dine venner på Facebook
  • Bedøm opskrifter
  • Lav en indkøbsliste ud fra opskrifterne
  • Se liste med top 25 opskrifter
  • Se liste med de bedst bedømte opskrifter

Temaets videre forløb

Historien er stadig aktuel. mobilsiden kørte videre med bolden. 6/9/2011 havde redaktionen fokus på en artikel om Test: Viaplay på mobilen – Nyheden kan læses her. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.