Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Arto goes mobile

Arto goes mobile

Arto går ind i mobilbranchen og kun 4% af brugerne skal lave en mobilaftale inden mødestedet har en rigtig god mobilforretning. Alligevel er det ikke specielt billigt at være Arto-kunde.

Danmarks største mødested for unge mellem 12 og 19 år, Arto.dk, bliver nu mobilselskab.

Dermed forsøger folkene bag Arto.dk at tjene penge på de mere end 400.000 unge, de har som brugere.

Det er CBB Mobil aftalen er indgået med. Kunder hos Arto vil dermed køre på Sonofons netværk, da CBB er ejet af netop Sonofon.

Ikke billigere mobiltid hos Arto

Økonomisk ser det ikke ud til at blive en gevinst at skifte til ’Arto mobil’. I forhold til CBB Mobils egne priser, er samtaleminutter og sms-priser, 1 øre dyrere. Hertil kommer at CBB Mobil lige nu tilbyder 300 minutters taletid for 99 kroner.

Arto oplyser, at det kun koster 55 øre at ringe til andre Arto-kunder. Men hvis det skal være en god forretning for kunderne, kræver det i sagens natur, at alle vennerne også har Arto Mobil. Her skal man så huske på, at aldersgruppen fra 12 år, nok sender flere sms’er end de ringer.

- At prisen er dyrere end hos os i CBB Mobil, er helt Artos eget valg, fortæller CBB direktør Teddy Søgaard Pedersen til Mobilsiden.dk

Han mener ikke at CBB og Arto er direkte konkurrenter:
- Det er en helt anden målgruppe de henvender sig til. Derfor tror jeg ikke deres primære formål er at konkurrere med os på CBB Mobil.

Teddy Søgaard Pedersen vurderer overfor Mobilsiden.dk, at Arto kun skal overbevise 4 procent af deres brugere om, at de skal have en Arto-mobil, inden de har en rigtig fin forreting.

Arto i mobilen

Sammen med en aftale om mobilminutter og sms'er får en mobilkunde også deres postkasse, gæstebog, profil og venneliste med på mobilen. Der er altså mulighed for at chatte med andre som er online.

Tjenesten er ikke kun forbeholdt mobilkunderne. Alle kan via hjemmesiden tilmelde sig den mobile udgave af Arto.dk

Bemærk, at chatbeskeder fra mobilen ikke er gratis. De koster fra 5 til 10 øre pr. besked.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies