Ascend P1 er klar til verden

Huawei annoncerer nu at smartphonen Ascend P1 vil være tilgængelig rundt i verden fra næste måned.

Ascend P1 er klar til verden

Kinesiske Huawei har i år ikke alene fortalt de vil erobre det europæiske marked, de har også præsenteret en række interessante smartphones, deriblandt verdens tyndeste smartphone Ascend P1S og ”lillebroren” Ascend P1.

Telefonen kører Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), har en 4,3 tommer Super AMOLED skærm (960×540 opløsning), et 8 megapixels kamera og en 1.5 GHz dual-core processor. For flere specifikationer så læs nærmere her.

Ascend P1 er netop nu på vej ud på verdensmarkedet, og vil være tilgængelig i Hong Kong, Taiwan og Australien senest i maj måned 2012. I juni følger så Latinamerika, og Europa får telefonen fra sommer af. Det skriver Pocketnow.com.

Hvornår Ascend P1 præcist rammer det danske marked er endnu uvist, men en ting er sikkert – vi kan forvente kineserne kommer og nok også med en konkurrencemæssig god pris, det er de i hvert fald kendt for.

Du kan i nedenstående video se vores første indtryk af Ascend P1 og P1S til Mobile World Congress 2012.

Web-TV: Første indtryk af Ascend P1 og P1S

Mere nyt om Smartphone

Historien var ikke død. mobilsiden kunne ikke lade være. 19/4/2012 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel med tematikken Nokias mobilsalg faldet med 40 procentKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.