Ascend P1 får succesfuld start i Kina

Kinesiske Huawei har netop sendt deres første high-end smartphone på markedet – salget går forrygende i hjemlandet.

Ascend P1 får succesfuld start i Kina

Tilbage på CES-messen i Kina annoncerede Huawei verdens tyndeste smartphone Ascend P1 S og modellen Ascend P1. Telefonen Ascend P1 kom på markedet i Kina den 18. april og er allerede nu solgt i mere end 300.000 eksemplarer.

Ascend P1 er den første high-end smartphone fra Huawei, og det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå kineserne på smartphone-markedet. Huawei er i hvert fald ikke selv blege for at fortælle de vil ud og være en af de store spillere, på det globale marked.

Ascend P1 kommer til Hong Kong, Taiwan og Australien i maj måned og efter det følger Latin Amerika og Europa i juni/juli.

Huawei følger konkurrenterne og kommer også med smartphones til forskellige segmenter, og til de hardcore ”smartphone-nørder” kommer de med telefonen Ascend D Quad XL og flere andre telefoner følger – der har også været tale forskellige serier til det yngre segment.

Flere artikler om Smartphone

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 20/4/2012 havde vi dette at sige med et indlæg omkring Nokia har nedgang nu, men fremtiden er lys – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..