Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Asfalteret parkeringsplads overlever møde med BlackBerry Passport

Asfalteret parkeringsplads overlever møde med BlackBerry Passport

BlackBerry Passport er designet til at være robust, i denne video hvor den tabes fem gange på asfalt, underbygges påstanden.

BlackBerry har udviklet og designet Passport til virksomhedernes power-brugere som ud over produktivitet, går op i at have en holdbar telefon.

Den nye BlackBerry telefon er lige nu i færd med at imponere mange med dens ekstrem holdbare ydre - til en sådan grad at man er mere nervøs for den asfalterede parkeringsplads end for telefonen når to medarbejdere for Axiom (telefonudbyder i De Forenede Arabiske Emirater) udsætter telefonen for fem små tests der ender med en BlackBerry Passport i tæt kontakt med asfalten.

De første tre tests er relativt tilforladelige, omend en mindre holdbar telefon nok havde lidt en værre skæbne. Men når de initielle tests ikke efterlader nogle særlige skavanker, forsøger duoen med mere fart på, se videoen nedenfor.

Det er tydeligt at BlackBerry rent faktisk har formået at lave en telefon som kan tåle en del, specielt interessant er det, at skærmen kommer ud af seancen rimelig ubeskadiget, og at rammen formår at afbøde faldet i en sådan grad at resten af telefonen tilsyneladende er ubeskadiget.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Torben__B 03-11-2014 09:57:24

"Asfalteret parkeringsplads overlever møde med BlackBerry Passport" - dejligt at asfalten overlevede - den kan ellers nemt blive ødelagt af sådan en Blackberry ;-) Spøg/fejloverskrift til side, så er det faktisk ret imponerende hvad telefonen kan holde til.. Ville være skønt, hvis det var standarden på alle telefoner nu om dage..

0 0
Andreas Birkjær 03-11-2014 10:01:58

Det var ikke en fejl, men netop ment som en spøg :) Jeg er enig, jeg blev en smule imponeret over videoen skal jeg ærligt indrømme. Der er alt for mange telefoner som går i stykker for et godt ord - det er trods alt bærbart elektronik, de burde kunne klare lidt tæv. Jeg nægter ganske enkelt at pakke mine telefoner ind i et cover for at de kan tåle at man bruger dem - det har da også kostet en skærm en enkelt gang.

2 0
Alqttin 02-11-2014 14:44:53

BlackBerry og Sony Xperia laver altid de mest robuste telefoner.
Det er dejligt, at man ikke behøves at bruge cover. For hvis der er noget der virkelig gør en telefon grim, så er det cover.

2 1
Andreas Birkjær 03-11-2014 10:02:34

Fuldkommen enig, det burde ikke være normen at man skal pakke sin telefon ind i et cover for at de kan bruges :)

1 0

Om brug af cookies