Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Assens: Bestyrelse i idrætsforening går af pga. telemast

Assens: Bestyrelse i idrætsforening går af pga. telemast

Opstillingen af en telemast betyder bestyrelsen i en idrætsforening fratræder - frygt for strålingsfare.

En telemast i Assens har fået bestyrelsen for Verninge Idrætsforening til, at træde tilbage på en ekstraordinær generalforsamling den 29. maj – da Assens Kommune vil opstille en telemast tæt på klubbens anlæg. Det skriver TV 2 Fyn.

Finn Skytte, formand for Verninge I.F., ønsker ikke at påtage sig ansvaret for en mulig strålefare fra mobilmasten. Tre af medlemmerne i bestyrelsen har samme holdning, mens de resterende protesterer over kommunens beslutning – men accepterer den.

Alle bestyrelsesmedlemmerne træder dog ud af bestyrelsen, da formandens afgang ændrer hele grundlaget for indgåede aftaler om det fremtidige arbejde i bestyrelsen.

Assens Kommune har også haft under overvejelse, at placere telemasten på den lokale skole, dette blev dog fravalgt da skolelederen også frygtede strålingsfare.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Janus 12-05-2013 12:39:39

Sundhedsstyrelsen driver politik - og den store danska kohortundersøgelse omkr. mobiltelefoner bliver gennemhullet af mange internationale experter som ubrugelig - alligevel bruger Sundhedsstyrelsen den som grundlag for at sige, at der er ingen fare på færde.

80% af WHO godkendte undersøgelser omkr. mobilmaster finder, at folk der bor inderfor radius af 500m, har tydelig større neurologiske sygdomme og kræftforekomst, se http://www.mast-victims.org/resources/docs/who.pdf

0 0
evilguy 12-05-2013 16:50:07

@Janus: Har du rent faktisk læst de korte opsummeringer, som der linkes til i den PDF fil, som du linker til?

Man behøves slet ikke være forsker for at stille MEGET store spørgsmål til de rapporter, og de konklusioner, som mast-victims.org hæver at undersøgelserne konkluderer.

Selv det nok værste eksempel kan skydes ned relativ let - læse selv kommentarerne i bunden:
http://apps.who.int/peh-emf/research/database/emfstudies/viewstudy.cfm?ID=970

Jeg har det sådan lidt, at det altid er godt at få en "second opinion" fra en uafhængig kilde. Kræftens bekæmpelse kan efter min mening godt bruges som ekspert på området:
http://www.cancer.dk/Hjaelp+viden/fakta+om+kraeft/aarsager+til+kraeft/veldokumenteret+aarsag/straaling/aarssager+elektromagnetiske+felter/Mobiltelefoni+og+kraeft/

Kræftens Bekæmpelse lever af donationer, så de alt mulig grund til, at få folk til at spytte penge i kassen ved at føre en "skræmme-politik". Men det gør de sjovt nok ikke.

Som de skriver på hjemmesiden:

Radiosendemaster, mobiltelefonantenner og kræftrisiko
Nogle mennesker er bekymrede for, om der er en sundhedsrisiko ved de sendemaster og mobiltelefonantenner, der omgiver os på landet og i byerne.

Forskerne har i dag en klar opfattelse af, at det elektromagnetiske felt, som kan måles få meter fra en radiosendemast – og radiobølgerne fra mobilnet i det hele taget – ikke udgør nogen sygdomsrisiko. Det gælder både for brugere af mobiltelefoner og beboere i nærheden af en sendemast.

De elektromagnetiske felter fra sendemaster og antenner overholder i øvrigt rigeligt de anbefalede grænseværdier.

0 0
drikstofte 11-05-2013 15:43:37

Og Sundhedstyrelsen har endnu ikke fundet bevis for mobilmaster er sundhedsskadelige. Og jo tættere man er på den "i normal" position er den mindre farlig en tæt på. Der er udbredelsen jo meget mindre!

og mobilen der der mere farlig end selve mobilmasten selv!

http://www.bolius.dk/alt-om/sikkerhed/artikel/straaling-fra-mobil-og-elmaster/

Skræmmende!

0 0

Om brug af cookies