Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Aston Martin laver lir til iPhone

Aston Martin laver lir til iPhone

Ny app inkluderer heads-up display, city og race guide og telemetri!

Der findes stort set ikke det bilmærke, der ikke har en eller anden form for app i iTunes.

Men der er langt mellem snapsene, og de fleste apps har karakter af ligegyldighed og / eller "vi skul' bar' mæ' på det hær iTunes-nowet!".

Jeg faldt dog over en app, hvor folkene bag - med helt naturlig sædvane - havde tænkt slutbrugerens ønsker og idéer med helt ind i app'en.

De folk er Aston Martin.

For selvfølgelig gør de ikke noget halvt - og slet ikke deres app! Jeg har tidligere i år skrevet om deres telefon-koncept, som vi stadig går og venter på, men nu er der så deres app - og hvad kan den så? Nu skal du høre.

Den kan - selvfølgelig - vise billeder af model-sortimentet og lave motorlyde fra hele dette.

I den lidt mere avancerede ende er det så muligt at sætte din iPhone i forruden, og så få et Aston Martin speedometer vist på skærmen hen over det tændte kameras søger, lidt à la et heads-up display (med valget mellem analogt eller digitalt display).

Det er hertil muligt at optage video på denne måde, hvor du både viser, hvor du kørte, og samtidigt kan få information om hvor hurtigt du kørte, og hvor mange G du trak.

Jeps. G. Der er nemlig telemetri i, så du kan både se, hvor mange G du trækker rundt i svingene, samt få målt din acceleration fra 0-100 - uden at du behøver trykke på noget; den registrerer selv at du sætter i gang, og hvornår du runder 100.

Til sidst har Aston Martin valgt at inkludere guider til både de bedste hotspots i nogle af verdens mest hippe byer (London, Paris, Berlin, Rom, etc), der er også en guide til 'the world's best driving roads? - så du har et sted at køre hen og gi' den gas i din Aston, når du bliver træt af hastighedsgrænser og campingvogne...

Jeg er ikke sikker på andet, end at brugen af denne app gør det pinefuldt tydeligt, at du ikke sidder i en Aston Martin ...medmindre du gør?

Prissat til 36 kroner, er dette nok den billigste måde at blive ejer af noget som helst, der kommer fra Aston Martin...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

08-07-2011 19:38:44

applikationen blev slettet med det samme. den er ubruglig.

(havde hentet den gratis da jeg har en jailbreaket iPhone)

0 0
Per 09-07-2011 09:23:58

ok seje..

0 0
09-07-2011 20:58:18

ja du er misundelig. leg med din plastik mobil htc-pis - eller lagger den for meget?

0 0

Om brug af cookies