Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Astro Andreas - Spøjse online input

Astro Andreas - Spøjse online input

Andreas Mogensen blev onsdag morgen sendt ud i rummet - Nu flyder de sociale medier over med sjove og spøjse indlæg.

Det er nok de færreste der ikke har bemærket at den første dansker onsdag blev sendt ud i verdensrummet, på vej mod den internationale rumstation ISS.

Andreas Mogensen eller Astro Andreas som han bliver kaldt, skrev sig ind i historiebøgerne, da han onsdag kl. 06.37 blev sendt afsted med en raket fra en base i Kasakhstan.

Mange har fulgt hans færd, og de sociale medier flyder næsten over med kommentarer og spøjse indlæg. Også flere danske firmaer har set deres snit til at kommentere rumrejsen, og samtidig benytte lejligheden til at komme med et lille reklameindslag.

Vi har dykket lidt ned i de sociale medier og fundet et par populære og sjove indlæg.

Carlsberg benyttede lejligheden til at annoncere for deres øl som formentlig den bedste i universet.

Ismesteren på Facebook benyttede også muligheden for at ønske Astro Andreas god rejse, og postede samtidig et billede af en Astronautis fra Premier Is.

Randahl Fink Isaksen stod for et af de mere sjove indlæg på Twitter, hvor han spurgte @skattefar (SKAT) hvor meget kørselsfradrag man kunne trække fra på en tur 35 gange rundt om jorden.

Meget overraskende kom der svar tilbage fra Skat. Beregningen lød på 920.555 kroner der kunne trækkes fra i kørselsfradrag - så er spøgrgsmålet bare om Sojuz-raketten er registreret som firmabil eller privat?

Den megakorte avis gjorde sig også morsomme på Astro Andreas' bekostning. Her blev det foreslået, at når Andreas vender tilbage til jorden lørdag den 12/9 skal alle være klædt ud som aber.

Har du fundet sjove indlæg eller spøjse kommentarer, der relaterer sig til Astro Andreas' rumfærd, så del dem gerne med os og de øvrige læsere i kommentarfeltet under artiklen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies