Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   ASUS inviterer til event ved IFA 2016

ASUS inviterer til event ved IFA 2016

Sæt kryds i kalenderen ud for den 31. august. Der holder ASUS nemlig en event ved IFA 2016, hvor der med al sandsynlighed er ZenWatch 3 i vente.

Foto: Twitter.com (@ASUS)

Den årlige IFA-messe fra den 2. til 7. september i Berlin nærmer sig med hastige skridt. Samsung har allerede udsendt sin invitation, og nu, tre dage efter, følger taiwanesiske ASUS med sin invitation til en event.

I et tweet har ASUS delt et billede med titlen ’Incredible is coming’ samt datoen 31. august 2016. Dermed tyvstarter ASUS ikke kun én dag lige som Samsung, men derimod to dage.

Dertil skriver ASUS i tweetet, at ”tiden til noget utroligt er kommet”, hvilket kan være en hentydning til, at afsløringen af det kommende ZenWatch 3-smartwatch er på programmet.

Læs også: ASUS ZenFone 3 Deluxe: Første mobil med Snapdragon 821

I sidste uge dukkede billeder op af uret, som viser et markant anderledes design. ASUS skifter først og fremmest fra et firkantet til et rundt skærmpanel lige som de fleste andre smartwatches efterhånden har. Derudover er uret kulsort, men har en lille detalje med en tynd, indre metalkant hele vejen rundt om skærmen i en kobberlignende farve.

Hvor ZenWatch 2 kun har én knap i højre side ud for klokken 3, ser ZenWatch ud til at tre af slagsen ved omkring klokken 2, 3 og 4. Der er endnu ikke nogle specifikationer ude på uret, men det kan på billederne ses, at remmen ikke overraskende kan tages af og at uret skal oplades via to små kontaktstik under uret, når det hviler på en lille ladedock.

Foruden tweetet har ASUS oprettet en IFA-side, hvor der tælles ned til begivenheden. Ifølge nedtællingen begynder ASUS’ event klokken 12:45 dansk tid, mens livestreamen vil begynde et kvarter senere klokken 13:00.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies