Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   ASUS inviterer til online presseevent i aften

ASUS inviterer til online presseevent i aften

I aften kan du deltage i en presseevent, som taiwanske ASUS arrangerer i et Google Hangout på det sociale medie Google+.

ASUS arrangerer i aften en presseevent på Google+ i form af et Google Hangout-livestream.

Presseeventen starter klokken 19:00 og vil blive streamet direkte fra Paris. Her vil emnet gå på den for nyligt lancerede ASUS ZenFone 2 samt hybridtabletcomputeren Transformer Book Chi med Windows 8.1.

Læs også: Asus lancerer ZenFone 2 til røverpris

Da det foregår i dette Google Hangout, vil der være en såkaldt Q&A session. Gennem livestreamen kan du stille ASUS spørgsmål, hvor du kan være heldig at få det besvaret foran tusinde af andre seere.

I invitationen til presseeventen skriver ASUS blandt andet: ”Sørg for at kigge forbi, hvis du leder efter mere information om den fantastiske ZenFone 2 eller Transformer Book Chi.”

Læs også: Overblik: Årets bedste mobil fundet og de største nyheder fra CES

Der er altså ikke tale om en egentlig produktlancering, men mere et nærmere kig på de produkter, som ASUS allerede har lanceret på CES-messen i januar måned.

Ved at klikke ind på Google+-siden her kan du klikke ”Ja” til at deltage, hvorefter du bliver underrettet, inden begivenheden begynder. Alternativt kan du følge livestreamen lige herunder, som starter klokken 19:00 i aften.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies