Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   ASUS inviterer til 'Zennovation' ved CES 2017

ASUS inviterer til 'Zennovation' ved CES 2017

Den taiwanesiske producent ASUS inviterer nu til en 'Zennovation'-event den 4. januar 2017 forud for verdens største messe for forbrugerelektronik CES 2017.

Foto: ASUS

2016 går snart på hæld, og i teknologiverdenen betyder det, at det nye år traditionen tro skydes i gang med den store CES-messe, hvor producenter af smartphones, computere, tv og alt andet tænkeligt grej vises frem.

Derfor inviterer ASUS nu til sin event kaldet ’Zennovation’, som finder sted onsdag den 4. januar klokken 20:30. Som det så tit ses, tager ASUS forskud på CES 2017, for officielt starter messen ikke før torsdag den 5. januar og slutter først igen søndag den 8. januar.

Læs også: ASUS lancerer ZenWatch 3 - nu med rund skærm

På ASUS’ hjemmeside er invitationen lagt ud med en nedtælling til en livestream af eventen, der vil være tilgængelig kort tid før. Hertil skriver ASUS: ”Mød os ved vores CES-pressekonference onsdag den 4. januar og oplev vores seneste nyskabelser, der vil udvide dit synsfelt og din fantasi”. Ud fra dette er det ikke umiddelbart til at vide, hvad der i vente. En anden udgave af ASUS’ invitation gør os dog lidt klogere på det.

På det ovenstående billede ses nemlig logoet fra Qualcomm, hvor der også står ’Snapdragon’. Dermed må det formodes, at ASUS afslører mindst én ny smartphone – højst sandsynligt med Qualcomms seneste Snapdragon 835. Den nye Snapdragon 835 yder omkring 27 % bedre end de nuværende processorer såsom Snapdragon 820 og 821 samtidig med at bruge op til 40 % mindre strøm.

Det er formentlig for tidligt til en ny ZenFone 4, da 3'eren ikke er mere end et halv år gammel. Det står dog klart, at det bliver et 'Zen'-produkt, da eventen som beendt går under navnet 'Zennovation'.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies