Asus inviterer til ’Zenvolution’

Taiwanesiske Asus byder ind til stort event forud for Computex-messen. Nye Zen-smartphones og tablets er på tapetet.

Asus inviterer til ’Zenvolution’

Taiwanesiske Asus byder ind til stort event forud for Computex-messen. Nye Zen-smartphones og tablets er på tapetet.

Den 31 maj åbner dørene til Computex, Asiens største elektronikmesse, i Taiwan. Derfor overrasker det ikke, at en af de største udstillere taiwanesiske Asus nu sender indbydelser til et stort event forud for messen.

Invitationen går under overskriften ’Zenvolution’, og lægger dermed op til en stribe af nye Zen-phones, en serie telefoner der hidtil har glimret ved at tilbyde masser af funktioner og muligheder til en stærk pris.

Producenten forventes samtidig at overhale deres eksisterende serie af Zen-laptops og hybrider til eventet.

Se også: Asus ZenPad S 8.0 – Stærk iPad Mini konkurrent [TEST]

Asus zenfone 3
Asus Zenfone 3 kommer i to varianter. Foto: Androidcentral.com

To udgaver: almindelig og deluxe

Hvad Asus helt konkret har tænkt sig at vise frem, er fortsat rygtestadiet, men visse oplysninger er i følge nyhedsbloggen Androidcentral til at regne med.

Zenfone 3 vil udkomme i to varianter, en almindelig ZenFone 3 samt en mere raffineret ZenFone 3 Deluxe. Chipproducenten er medvært ved eventet, hvilket sandsynliggør, at det bliver dem der levere processorer til de kommende Zenfones.

Lækkede marketingsfotos lader samtidig ane, at de vil byde på et mere adeligt design, med en metalkonstruktion og 2.5 glas på forsiden. Kameraets autofokus vil bakkes op af laserfokus og en dual-farvet LED-flash.

I bunden vil du finde et det vendbare USB-C stik, mens bagsiden prydes af en fingeraftrykslæser, hvilket giver et fingerpeg om, at mobilen vil komme med Android 6.0 Marshmallow.

Se også: Billeder og specifikationer af ASUS Zenfone 3 dukker op