Asus lokker med ny teaser forud for CES

Virksomheden, som har etableret sig med deres alternative Padfone-serie, har nyheder med på kommende CES.

Asus lokker med ny teaser forud for CES

Asus har over de sidste par år videreudviklet deres Padfone-serie, og for nyligt præsenteret en Mini til serien.

I vores “Asus New Padfone anmeldelse: Det velfungerende ægteskab” påpeger vi, at Asus distancerer sig fra konkurrenternes tankegang om, at smartphone og tablets bør være forbundet på afstand. 

På deres nuværende Padfone-serie har tablet’en jo ingen funktionalitet uden smartphonen, men det kan det nu se ud til at virksomheden vil lave om på. De har netop postet en teaser-video forud for kommende CES-messe.

Det mærkværdige er måske også at begge dele har samme størrelse modsat deres nuværende Padfone-serie, så måske det bliver en videreudvikling af deres Transformer-serie, der kombinerer bærbar computer med tablet. 

Indtil videre må man nok kun konkludere, at den grønne farve indikerer Android, men spændende bliver det da at se, hvad det er som firmaet har på programmet d. 6 Januar.

Det sidste nye

Interessen for temaet fortsatte. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 19/12/2013 kom der nyt i sagen med en artikel med fokus på Asus New Padfone anmeldelse: Det velfungerende ægteskab – Følg den videre histore her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .