Asus præsenterer fire nye mobiler

Asus er klar med en række lækre smartphones, som alle kører på Windows Mobile. Men der er meget andet end bare Microsoft i mobilerne.

Asus præsenterer fire nye mobiler

Asus P560 kommer med en flot farveskærm med 240×320 pixels. Den er kun 1,34 centimeter tyk, men Asus har stadig fået plads til en stor 450MHz processor fra Texas Instruments.

På mobildelen tilbyder P560 3G, turbo-3G og EDGE, og ligeledes vil man kunne bruge WLAN til trådløst internet og GPS til navigation.

P320 er en mere diskret smartphone i et "blødt" design. Den kommer også kun med 200MHz i processoren, men indeholder stadig GPS og to-megapixels digitalkamera. 3G må man undvære, men EDGE er beholdt.

Lamborghini Zx1 er en maskulin smartphone inspireret af de italianske superbiler. Den er bygget i karbon og rustfrit stål, og indeholder 3G, turbo-3G, EDGE, WLAN og GPS. Zx1 har også fået tre-megapixels digitalkamera, og en processor med hele 520 MHz. Prisen kommer nok også til, at nærme sig de 10.000 danske kroner.

Den sidste er en Blackberry-model, som vi ikke har meget gavn af i Danmark. Den har samme funktioner som ovenstående, men tilbyder også et fuldt QWERTY-tastatur.

Det er uvidst om mobilerne vil nå det danske marked, men man kan ikke andet end at håbe.