Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Asus præsenterer fire nye mobiler

Asus præsenterer fire nye mobiler

Asus er klar med en række lækre smartphones, som alle kører på Windows Mobile. Men der er meget andet end bare Microsoft i mobilerne.

Asus P560 kommer med en flot farveskærm med 240x320 pixels. Den er kun 1,34 centimeter tyk, men Asus har stadig fået plads til en stor 450MHz processor fra Texas Instruments.

På mobildelen tilbyder P560 3G, turbo-3G og EDGE, og ligeledes vil man kunne bruge WLAN til trådløst internet og GPS til navigation.

P320 er en mere diskret smartphone i et "blødt" design. Den kommer også kun med 200MHz i processoren, men indeholder stadig GPS og to-megapixels digitalkamera. 3G må man undvære, men EDGE er beholdt.

Lamborghini Zx1 er en maskulin smartphone inspireret af de italianske superbiler. Den er bygget i karbon og rustfrit stål, og indeholder 3G, turbo-3G, EDGE, WLAN og GPS. Zx1 har også fået tre-megapixels digitalkamera, og en processor med hele 520 MHz. Prisen kommer nok også til, at nærme sig de 10.000 danske kroner.

Den sidste er en Blackberry-model, som vi ikke har meget gavn af i Danmark. Den har samme funktioner som ovenstående, men tilbyder også et fuldt QWERTY-tastatur.

Det er uvidst om mobilerne vil nå det danske marked, men man kan ikke andet end at håbe.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies