ASUS ROG Phone kommer nu til Danmark

Endelig kommer ASUS' vilde gamingmobil, ROG Phone, officielt til Danmark. Kan forudbestilles fra i dag.

ASUS ROG Phone kommer nu til Danmark

ASUS ROG Phone blev præsenteret tilbage i juni måned, men kommer først snart i butikkerne. Faktisk kan den forudbestilles allerede fra i dag. 

ASUS ROG Phone får en 6 tommer stor AMOLED skærm med 1080 x 2160 pixel. Skærmen understøtter HDR og har en opdateringshastighed på 90Hz, responstid på 1ms og 108 procent DCI-P3 gamut. Formatet er 18:9 og den er beskyttet af Gorilla Glass.

Hardwaren byder på Snapdragon 845, som køles af hvad ASUS kalder for GameCool vapor-chamber køling. Derudover er der 8GB RAM og 128GB eller 512GB lagerplads. 

Læs også: ASUS lancerer vanvittig gaming-mobil: ROG Phone

asus rog phone
ASUS ROG Phone. Der er skruet op for gaming looket. Foto: Asus

Softwarenoplevelsen i ROG Phone er også gaming-optimeret. Der er bl.a. programmerbare Airtrigger softwareknapper og er force feedback system. USB-C indgangen sidder placeret på siden af telefonen, så kablet ikke er i vejen når man spiller på den.

ASUS Rog phone
Den lille blæser, AeroActive Cooler, medfølger i salgsæsken. Foto: Asus

Masser af tilbehør til ROG Phone

Med i salgsæsken til ROG Phone følger en AeroActive Cooler, som er en ekstern blæser forbundet til bagsiden af telefonen, som kan anvendes til længere gaming sessioner. Blæseren køler både telefon og hænder og giver også en sidemonteret USB-C-port samt et 3,5 mm hovedtelefonstik, der sammen med opladningsstikket nu sidder i en mere optimal placering, i forhold til horisontal gaming.

Til ROG Phone findes et bredt udvalg af tilbehør: TwinView Dock, Mobile Desktop Dock og Gamevice controller med WiGig Dock. Mobile Desktop Dock giver dig mulighed for at skabe et komplet desktop-setup omkring ROG Phone, herunder tilslutning af en 4K skærm, Gigabit Ethernet, 5.1-kanals højttalere og alle de USB-enheder du skulle have brug for.

GameVice controlleren er en traditionel gamepad med joysticks og knapper, hvori man isætter ROG Phone.

asus rog phone
GameVice controlleren til ROG Phone. Foto: Asus

ASUS ROG Phone pris og forudbestilling

Den vejledende pris på ASUS ROG Phone er 6.990 kroner for 128GB udgaven. Kun et begrænset antal kommer til Danmark, hvor de vil blive leveret i uge 43. Man kan forudbestille den allerede fra i dag hos Power.dk.

Mobilsiden.dk får selvfølgelig ASUS ROG Phone til test inden længe.

Læs også: Razer Phone 2 dukker op på nettet

Efterfølgende nyt om temaet

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden fortsatte fortællingen. 7/5/2018 havde vi dette at sige med nyheden Guide: Få billigt mobilt bredbånd med dit mobilabonnement – Artiklen kan du læse her. Se også seneste nyt om temaet her..