Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Asus sender gratis GPS-udstyr til tablet kunder

Asus sender gratis GPS-udstyr til tablet kunder

Asus Transformer Prime er en af de bedst sælgende Android tablets, men den har en fejl. Den rettes nu med gratis dongle.

Asus Eee Pad Transformer Prime fik i anmeldelsen på Mobilsiden.dk, fem ud af seks mulige stjerner. Og er blandt de bedst sælgende Android tablets på markedet.

Den blev frigivet i december 2011, men fik kort efter sin lancering de første fejl frem i lyset. De fleste af dem blev dog forholdsvis hurtigt rettet, men én fejl kunne ikke rettes med softwareopdateringer alene.

Flere brugere meldte nemlig om ekstrem dårlig GPS-forbindelse, ikke at det ikke virkede, men forbindelsen var ofte svag og i få tilfælde slet ikke mulig at komme i kontakt med.

Det har Asus nu valgt at gøre noget ved, de har nemlig fået produceret en GPS dongle, som kan tilkobles dens kommunikationsport i bunden af enheden.

Donglen tilbydes ganske gratis til alle Asus Transformer Prime ejere med den annoncerede fejl, og kan erhverves ved at gå ind på registreringssiden Asus har oprettet.

Det kræves at man registrere sin tablet på hjemmesiden, og man skal derfor have enhedens serienummer klar. Efter registreringen kan man gratis bestille donglen.

Det er dog kun i en begrænset periode at donglen kan erhverves, tilbuddet løber frem til den 31. juli 2012.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies