Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   ASUS udsætter “Dual-OS” bærbar på grund af pres fra Google

ASUS udsætter “Dual-OS” bærbar på grund af pres fra Google

Rygte: ASUS’ Transformer Book Duet møder nu pres fra søgegiganten, da Android ikke skal blandes sammen med andre.

Lige før CES-messen i januar blev en Kombineret Android og Windows bærbar fra Asus lækket. Dagen efter blev den såkaldte og berygtede “TD300” officielt præsenteret som ASUS Transformer Book Duet: en Windows 8 og Android hybrid

Asus har med deres ASUS Transformer Book Trio-serie tidligere afprøvet området for enheder med 2 forskellige styresystemer, men det særlige ved Duet’en er, at den kan køre både Windows og Android på samme chip. 

Transformer Book Duet skifter styresystem på 4 sekunder

Dual-systemet ville uden tvivl være lukrativ for både ASUS og Intel, men det tyder på, at giganterne bag styresystemer ikke helt er af samme opfattelse. Det lader nemlig til at salgsdatoen for ASUS Transformer Book Duet er udsat grundet pres fra Google. Det skriver Digitimes via Windows Phone Central.

Android apps måske på vej til Windows Phone

Søgegigantens reaktion kommer ikke som nogen overraskelse, da de også tidligere reagerede på Samsungs nye Magazine UX-brugerflade, der altså ikke var i stil med det generelle udseende på Android.

Samsung retter ind - nu skal Android ligne Android

ASUS ønsker altså ikke at skade deres forhold med hverken Google eller Microsoft, så om eller hvornår vi nogensinde ser Transformer Book Duet i handlen, er altså endnu uvist. Indtil videre er der ingen af techgiganterne, der har bekræftet informationerne, men Mobilsiden.dk følger naturligvis sagen.

Kilde: Digitimes via Windows Phone Central

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies