Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Audi - nu med eget mobilkoncept

Audi - nu med eget mobilkoncept

Tyske Audi arbejder på et helt specielt mobilkoncept.

Fiat har gjort det, Ferrari har gjort det - og nu er det så Audis tur. Bilproducenten har lanceret deres eget mobilkoncept.

Mobilen Audi AQuattro er en konceptmobil, som er designet specielt til den nye hybridversion af Audis A1. Telefonen vil passe i en specialdesignet dockingstation, som kan koble sig til bilens multimediesystem. Dette system, minder meget om det der bruges i Audis biler i dag.

Mobilen er ud over en telefon også en navigationsenhed, den har audio- og videoafspiller indbygget. Den understøtter 3G og trådløst internet (WiFi). Den kommende mobil har også trykfølsom skærm og er udstyret med kun fire knapper.

Du skal heller ikke snydes for at kunne tage billeder med denne mobil. Selvfølgelig har den kommende Audi mobil et indbygget kamera, som er en del af et smart indbygget sikkerhedssystem. Er du så uheldig at din hybridbil bliver stjålet, ja så kan mobilen ved hjælp af det indbyggede kamera hjælpe dig med at fortælle, hvor bilen befinder sig.

Som om det ikke var nok, så vil du også kunne styre bilens låse eller starte den, ved hjælp af denne smarte mobil. Ja, selv varmeapparatet kan du betjene med et enkelt tryk på mobilen.

Desværre så er der ikke nogen information om, hvornår bil og ikke mindst mobil bliver lanceret.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies