Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   August: Mobilsiden.dk testede

August: Mobilsiden.dk testede

Hver måned tester Mobilsiden.dk en del forskellige produkter. Fik du ikke lige læst alle vores tests i august, har du her mulighed for at få en kort opsummering af, hvad der var hot og not ved de testede modeller.

Nokia 5500 Sport.
Nokia 5500 Sport.

Nokia 5500 Sport

Nokias tredje forsøg i rækken af sportsmobiler er absolut det bedste. Mobilsiden.dk var mildest talt begejstrede for denne fede model, som kan være god træningspartner.

Udover et fedt og tidssvarende design, der er vand- og stødafvisende, var vi især begejstrede for sportsprogrammerne og deres præcision. Kilometertælleren blev sat på en prøve, som den bestod med glans.

Skulle man pege på nogle mindre fede detaljer ved denne, ellers så gennemførte, telefon, var det tasterne, der var for hårde og træge. Desuden var plasticholderen til bukselinningen alt for stor og klodset – så var det meget bedre at løbe med mobilen i hånden.

Læs anmeldelsen af Nokia 5500 Sport, klik her!

LG Chokolate.
LG Chokolate.

LG Chokolate

”Chokolate fra LG emmer ganske enkelt af stil og ypperligt design”. Det var Mobilsiden.dks reaktion, da vi fik den prisvindende LG-model i hånden.

Men det var designet og ikke funktionerne, LG vandt sin pris på. Det kunne vi godt se. Kameraet var middelmådigt, og hukommelsen på 128 MB levner ikke plads til mere end 30 sange. Desuden var synkronisering med computeren slet ikke enkelt, og telefonen skrattede lidt under samtalerne.

Den første Wow-effekt gjaldt desværre kun designet – resten var præget af småfejl, som man sagtens kunne være foruden.

Læs anmeldelsen af LG Chokolate, klik her!

Nokia 1112.
Nokia 1112.

Nokia 1112

Overskriften til testen af Nokia 1112 var ”Et levn fra fortiden”. Og det var præcis den følelse vi fik, da vi tændte den lille basismobil første gang.

Mest bemærkelsesværdigt var skærmen uden farver og det alt for skrabede materialevalg. Telefonen virkede ganske enkelt for billig.

Det kunne også mærkes på knapperne, som virkede for ustabile. Det var lidt synd, eftersom brugervenligheden faktisk var helt i orden. Designet var der heller ikke det store at udsætte på – det var noget af det mest almindelige, man kunne forestille sig.

Overordnet set var 1112 således en meget blandt oplevelse – hældende til den dårlige side – desværre. For Nokia har tidligere vist, at de kan være ganske gode til det med basismobiler.

Læs anmeldelsen af Nokia 1112, klik her!

HTC MteoR Qtek 8600.
HTC MteoR Qtek 8600.

HTC MTeoR Qtek 8600

”Et lille 3G vidunder” var reaktionen på 8600 fra Qtek. Vi var vilde med det robuste design og de intet mindre end perfekte taster. Styresystemet er Windows Mobile, som er stærkt vanedannende.

Indholdet var vi også begejstrede for. Modellen indeholder alt til farten, og den er nem at synkronisere med computeren. Keder man sig er det bare at hoppe på MSN og chatte med vennerne.

Alt i alt er Qtek 8600 således det perfekte valg – hvis man altså ikke er til radio. For det har telefonen ikke. Desuden findes der mobiler med meget bedre kameraer end 8600.

Læs anmeldelsen af HTC MTeoR, klik her!

Benq-Siemens S68.
Benq-Siemens S68.

Benq-Siemens S68

S68 er svaret fra BenQ-Siemens på en basismobil. Og det gør de godt.

Med en tykkelse på 13,2 mm. og en vægt på 78,5 gram, er denne mobil rigtig lille og fiks. Og så ligger den helt kanon i hånden. Udseendet er enkelt men rigtig flot på grund af fronten i børstet aluminium.

S68 har nogle rigtig gode taster og er alt i alt en anbefalelsesværdig mobiltelefon til dem, som ikke har brug for kamera og Mp3-afspiller.

Læs anmeldelsen af Benq-Siemens S68, klik her!

Nokia N73.
Nokia N73.

Nokia N73

Månedens højdepunkt var N73, som på alle mulige måder er en rigtig lækker multimediemobil.

”Tag en stor skefuld af verdens bedste styresystem, et skvat kvalitets digitalkamera og bland det hele sammen, mens du hælder masser af funktioner i. Pak den ind i et frækt design, og send den på markedet”.

Sådan lød Mobilsiden.dks ord, da vi havde haft N73 mellem hænderne. Udover Symbian Series60 styresystemet med en fremragende opbygning, var vi vældig begejstrede for kameraet med 3,2 megapixel og en lækker linse fra Carl Zeiss.

Eneste mangler i N73 er WLAN og optisk zoom. Desuden kan det diskuteres, om knapperne kunne være lidt større, så der tages hensyn til selv de tykkeste pølsefingre.

Læs anmeldelsen af Nokia N73, klik her!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies