Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Auktionsside trækker stikket ud

Auktionsside trækker stikket ud

Efter næsten otte år på nettet lukker Mobilauktion.dk aktiviteterne ned, fordi folkene bag ikke længere tror på auktions-konceptet i forhold til mobiltelefoner. En ny gratis afløser er dog på vej.

Fra mandag den 1. februar 2010 er det ikke længere muligt at bortauktionere den gamle mobiltelefon på siten Mobilauktion.dk. Efter otte års drift og tusindvis af vellykkede handler mellem private sælgere har folkene bag besluttet at lukke siden ned.

- "Ingen vil give for meget for deres mobiltelefon, og netop derfor giver det ingen mening, at forsøge at skrue prisen op via en auktion. Det betyder bare, at mobilen ikke bliver solgt, eller at køberen fortryder, fordi prisen er blevet for høj", fortæller John G. Pedersen fra Mobilauktion.dk der drives af online magasinet Mobilsiden.dk.

Alle nuværende handler lukkes ned mandag den 1. februar 2010 klokken 10.00.

En gratis afløser lurer i kulissen

Efter lukningen af Mobilauktion.dk kan brugte mobiltelefoner fremover sælges på Mobilsalg.dk, som står klar i kulissen til at overtage brugtannoncerne - vel at mærke gratis.

Idéen er; at gøre det let for alle med en brugt mobiltelefon i kommoden, at sætte den til salg på internettet.

 - "Vi har bygget en helt simpel side, som gør det let for forbrugerne at oprette en gratis brugtannonce. Både navne og modeller på alle telefoner, samt billeder er i vores system. Derfor kan man lynhurtigt sætte den brugte mobil til salg", siger John G. Pedersen.

Mobilsalg.dk åbner mandag den 1. februar 2010 klokken 12, men allerede nu kan der smug-kikkes på www.mobilsalg.dk, hvor de sidste tilpasninger netop nu laves.

Link:
 - Du kan også følge Mobilsalg.dk på Facebook...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies