Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Auto-SMS en stor succes

Auto-SMS en stor succes

Mobitech Telecoms AutoSMS-service er blevet en stor succes på det danske marked. Firmaet ekspanderer nu til Norge, Sverige og Finland.

Skype har nu 171 millioner kunder på verdensplan. En ny kampagne skal lokke flere til.
Skype har nu 171 millioner kunder på verdensplan. En ny kampagne skal lokke flere til.

Mobitech Telecom står bag en service ved navn AutoSMS, som er blevet en stor succes i Danmark. I dag gør mere end 350 autoriserede autoforhandlere brug af servicen til klarmelding, opfølgning, simpel kundeinformation og tilbagemelding fra kunder om serviceniveau.

Medvinden på det danske marked har betydet, at interessen for AutoSMS fra andre lande er stor. Derfor har Mobitech Telecom valgt at ekspandere til Sverige, Norge og Finland.

Inden udgangen af 2007 forventer Mobitech Telecom, at AutoSMS er implementeret i alle de skandinaviske lande. Herefter er det strategien, at udbyde lignende services til andre brancher, heriblandt tandlæger, specialklinikker, foreninger, transportbranchen og detailkæderne.

Og planen er ikke at stoppe her. Mobitech Telecom har adgang til alle GSM lande i verden inklusiv USA og kan sende SMS beskeder til lokaltakster til disse lande. Det betyder, at man ret hurtigt og billigt kan få udbredt konceptet. Om et til to år forventer Mobitech Telecom derfor, at AutoSMS er lanceret uden for Skandinavien.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies