Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Automatiske albums i Google Fotos: Slip for al arbejdet

Automatiske albums i Google Fotos: Slip for al arbejdet

Googles Fotos-appen til Android og iOS er nu endnu smartere, så du slipper for selv at bruge tid på at oprette albums fra rejser og ture hjemmefra.

Hvis du har været ude at rejse eller på en lille weekendtur hjemmefra, er der stor sandsynlighed for, at du kommer hjem igen med en masse billeder taget med smartphonen. Det kan tit være et større arbejde at skulle organisere alle disse billeder i albums og dele dem med bekendte, men ikke med Google Fotos.

Læs også: Google Fotos virker nu med Apples Live Fotos

En opdatering til appen til både Android og iOS gør nemlig appen endnu smartere, så du slipper for selv at oprette albums. Gennem data fra dine fotos og placeringshistorik kan Fotos-appen nemlig se, hvornår du har været ude at rejse eller har været væk hjemmefra og regne sig frem til, at du højst sandsynligt kunne tænke dig at have dem alle samlet i et albums.Fotos-appen nøjes dog ikke kun med at samle dine billeder til et album - såfremt du takker ja til det i appen. Den indsætter tilmed et kort, så du kan se, hvor du været undervejs på din rejse, og billeder inddeles samtidig efter hvor de er taget henne (stadig kronologisk).

Med Google Fotos kan du allerede dele albums med andre, men nu kan du gøre det til en endnu bedre oplevelse for andre at se dine automatisk genererede albums. Du kan nemlig tilføje forskellige tekster og kommentarer undervejs i albummet, hvis du føler for det og dermed personliggøre det endnu mere.

Læs også: Nu kan du dele albums i Googles Fotos-app med andre

De nye funktioner er selvfølgelig også mulige at bruge på eksisterende albums, hvis du vil pifte dem lidt og – og for at gøre det hele nemmere er alle funktionerne også tilgængelige på webudgaven af Google Fotos. Til Android- og iOS-appen ruller de nye funktioner så småt ud til alle brugere.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies