Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Auxillite til iPhone 7: Få strøm og lyd på samme tid

Auxillite til iPhone 7: Få strøm og lyd på samme tid

Med iPhone 7 kan man ikke længere høre musik og lade telefonen op på samme tid. Det vil et nyt projekt på kickstarter dog lave om på. Mød Auxillite.

Som iPhone 7-ejer skal man vænne sig til ikke længere at have et jackstik i sin mobil, og i stedet må man gøre brug af et sæt lightning-headsets eller den medfølgende adapter. Men problemet er så bare, at du ikke samtidigt kan lade din iPhone op.

Men et nyt projekt på Kickstarter, kaldet Auxillite, vil løse denne udfordring nemt og smart. Med deres lille tynde adapter, der har et lightning-stik i midten, og henholdsvis en lightning og en høretelefon-indgang i hver ende, kan du igen lytte til musik og få strøm på samme tid.

Der findes godt nok andre producenter, der ligeledes har udviklet adaptere af samme type, men det smarte og elegante ved Auxillite er, at det findes i de samme farver som din iPhone 7, samtidigt med at det fungerer som et kickstand, så din mobil kan stå oprejst eller på siden.

Se også: ’Gør det selv projekt’: bor et hul til jackstik i iPhone 7

Derudover er Auxillite, ligesom telefonen, vandafvisende, og med dens tynde form er den nem at have med i lommen, pungen eller tasken.

De har ligeledes udviklet en udgave, der fungerer til Android, hvis du vel og mærke bruger en mobil med mikro-usb. Dog er det svært at se behovet for et sådant apparat, eftersom du formentlig stadigvæk har dit jackstik i mobilen.

Se også: Intet jackstik i iPhone 7? Her er 5 fede trådløse løsninger

Auxillite kan nu fundes på Kickstarter her, hvor du for 13 dollars kan få modellen uden støtteben og for 4 dollars mere får den med. Producenten vurderer at kunne levere i januar måned næste år.

Du kan se mere til Auxillite og dens kundskaber i videoen herunder:

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies