Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Avancerede funktioner hænger os ud af halsen

Avancerede funktioner hænger os ud af halsen

Antallet, der surfer på nettet og bruger mobilen til at høre radio, er faldende.

I dag er der næsten ingen grænser for, hvad ens mobiltelefon kan gøre. Downloading af spil, internetsurfing samt at høre radio eller musik på telefonen, er blot nogle af de få ting, vi bruger mobilen til.


Ny undersøgelse viser imidlertid, antallet af personer, som bruger nogle af ovennævnte funktioner, er i retræte. Det eneste, som er gået frem i brugertal, er at downloade spil, samt at sende billeder via mobilen til ens venner og veninder.


Antallet af personer, der bruger mobiltelefonen til at surfe på nettet, er faldet fra 14 til 12 procent i løbet af det sidste år. Det samme gælder for personer, der hører radio på mobiler, hvor antallet af brugere også er faldende. Her er tallet gået fra 11 til 9 procent.

Kigger vi på antallet af folk, der downloader ringetoner til mobilen, er tallet også her tilbagegående. Fra 19 til 10 procent, som synes at være en ret stor tilbagegang.

Tilbagegangen forklares med, at tekniske problemer kan spille en rolle. Desuden kan det også skyldes, at vi ganske simpelt ikke er interesserede i avancerede tekniske funktioner. 68 procent tilkendegav, at de ved en nyerhvervelse hellere ville have en mere simpel telefon til en bedre pris.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies