Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Avis: Apple arbejder på iTV

Avis: Apple arbejder på iTV

Nu tales der igen om et TV fra Apple.

Så er der igen rygter om et fladskærms-tv fra Apple.

Men denne gang kommer rygterne fra selveste New York Times, der har publiceret en lang artikel om detaljerne om Apples nye fjernsyn ved navn iTV.

Artiklen er, ifølge avisen, baseret på information fra møder mellem Apple og en række medievirksomheder gennem de sidste par uger.

Avisen skriver, at Apple-chefen Eddy Cue er en stor fortaler for et Apple-fjernsyn og at hans ekspertise med pladeselskaber og filmselskaber er afgørende.

Apples tv siges at være meget afhængig af skyen, til at hente (og sandsynligvis streame) tv-shows, film og andet indhold. Denne del, der kun er overfladen på tv'et, er stort set identisk med AppleTV-boksen, der sælges for under en tusindlap.

Apple ser på nye former for samspil med andre enheder - ikke kun tv-apparater, men med mobile enheder som iPhones og iPads.

Disse nye måder at interagere med teknologi omfatter stemme og bevægelser. Stemmestyringen (Siri) har vi allerede mødt i iPhone 4S, og rygterne siger at Apple er i fuld gang med at prototeste bevægelsesstyring ala Kinect. Siri vil kunne bruges til at skifte kanaler og søge efter indhold.

Det siges også at Apple arbejder på en forbedret version af AirPlay der giver brugeren mulighed for at begynde at se video-indhold på et tv, pause, og se videre på sin mobile enhed.

Historisk set er Wall Street Journal en troværdig kilde.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

21-12-2011 12:39:32

Nu må i fandme tage jer sammen....Denne havde i sq da også for 2 dage siden ?

http://www.mobilsiden.dk/nyheder/avis-apple-arbejder-pa-itv,lid.18553/

0 0
22-12-2011 08:56:34

Enig, det er fucking irriterende at halvdelen af jeres artikler skal genudgives 2-3 gange. FFS, får I ikke nok views eller hvad? Det ødelægger RSS-funktionen.

0 0
labodilsen 21-12-2011 11:18:58

Glæder mig til at få et TV hvor der kun er 1 knap på :-)

0 0

Om brug af cookies