Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Avis: Fusion af Telia og Sonofon på vej

Avis: Fusion af Telia og Sonofon på vej

Vi har tidligere hørt om, at France Telecom vil overtage Telia. Nu mener en svensk avis, at Telenor (Sonofon) og TeliaSonera (Telia) er på vej mod en fusion.

Det lader til at Telenor i Norge og svenske TeliaSonera overvejer en fusion, skriver Svenska Dagbladet i dag. Planerne skulle være langt fremme, og kilder fortæller til avisen, at bankerne Nordea og JP Morgan er kontaktet for, at analysere muligheden for en fusion.

Flere medier har tidligere skrevet om en mulig fransk overtagelse af Telia, og det er denne fremmarch fra France Telecoms side, der har sat skub i arbejdet med en nordisk fusion.

TeliaSonera står bag blandt andet Debitel / Call Me og Telia, mens Telenor sidder på Sonofon, Cybercity m.v. Et makkerskab mellem de to selskaber, kan betyde førende dominans i Norden.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anders Jessen 29-04-2008 21:21:03

Hvis 2 af de største teleselskaber nu slutter sig sammen, vil det i hvert fald ikke være et skridt hen imod på en priskrig..
Synes allerede at konkurrencen er noget kedeligt, da det kun er TDC, Telia og Sonofon som de fleste borgere i DK bruger..
Håber konkurrencestyrelsen gør et eller andet.. Hvis de altså har rettigheder til det..

0 0

Om brug af cookies