Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Avis kortlægger mobilhuller

Avis kortlægger mobilhuller

Avis kortlægger Ringkøbing-Skjerne kommunes mobilhuller på Google Maps.

Ringkøbing-Skjern kommune har været meget aktive i debatten omkring mobilhuller. For at bevise problemet med mobilhuller i kommunen, så har den lokale avis, Dagbladet Ringkøbing-Skjern, bedt sine læsere indrapportere områder, hvor de oplever problemer med mobilsignalet. Resultatet er et Google Map, hvor man kan se mobilhullernes fordeling over hele kommunen.

Ringkøbing-Skjern Kommune er meget glade for avisens initiativ. På kommunens hjemmeside udtaler kommunaldirektør i Ringkøbing-Skjern Kommune, Niels Erik Kjærgaard:

- "Det er et vigtigt initiativ, og et som Dagbladet Ringkøbing-Skjern skal have stor ros for at sætte sig i spidsen for. En god mobildækning er en folkesag, og som kortet allerede nu viser, så er vi ikke dækket godt nok."

Kommunaldirektøren konstaterer, at mobildækning er vigtig for en velfungerende sundhedssektor, hvilket har gjort mobildækningen til en livsvigtig faktor, som ikke længere kan ignoreres.

- "Det er uacceptabelt, at man hvert andet øjeblik mister signalet til mobilnettet. Det kan vi hverken byde vores borgere eller områdets erhvervsliv. Det har aldrig været vigtigere, at vi har et finmasket mobilnet, der dækker hele Danmark. Derfor har vi også bedt vores medarbejdere om at deltage i kortlægningen," siger Niels Erik Kjærgaard.

Kommunen har derfor bedt kommunens medarbejder hjælpe til med at registrere mobilhuller i kommunen, og kortet vil derefter blive fremlagt på et dialogmøde den 1. oktober. Mødet får deltagelse af telebranchen samt de regionale og kommunale organisationer i Region Midtjylland

Kilde:
Dagbladet Ringkøbing-Skjern

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim 21-09-2012 21:23:02

Det er virkeligt mærkværdigt, at danskere føler en ret til højhastigheds bredbånd, både i hjemmet og på mobilen, men samtidigt på ingen måde vil være med til at betale for omkostningerne.

Naturligvis skal man som forbruger kunne fise rundt, og bindingsperioden burde sættes ned til en måned, så vi som forbrugere virkeligt kunne gøre brug af tilbudene!
Teleselskaberne skal bare holde deres kæft og levere en masse ydelser, også selvom der ikke er nogen der rigtigt gider betale.

Hvis ikke de selv kan finde ud af det, så skal Staten bare overtage arbejdet, og lægge de omkring 6 mia kr om året i investeringer i infrastrukturen på tele-området. Eller faktisk jo mere, da det jo tydeligvis ikke er nok, fordi der stadigt er en eller anden ude på ottende kartoffelrække der IKKE kan streame Youporn uden at den buffer lidt.

At vi så skal trække det over skatten i stedet gør vel ikke noget... Det svarer jo alligevel kun til 200-300 kr om måneden. Vi kan også i stedet bare droppe budgettet til veje og broer i finansloven, så går det op.

0 0

Om brug af cookies