Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Avis: Masseproduktion af iPhone 8 forsinket i flere måneder

Avis: Masseproduktion af iPhone 8 forsinket i flere måneder

Apple er stadig ramt af problemer med at få produceret nok kommende iPhones. Ifølge nye oplysninger står det særligt slemt til for iPhone 8 med OLED-skærm.

Sådan ventes dette års tre nye iPhones at se ud: henholdsvis 7s, 8 og 7s Plus.
Sådan ventes dette års tre nye iPhones at se ud: henholdsvis 7s, 8 og 7s Plus.
Foto: Twitter.com (@VenyaGeskin1)

Apples kommende iPhones bliver alle sværere at få fat i, end Apple havde tiltænkt. Der er nemlig forsinkelser i masseproduktionen i forhold til hvornår Apple begyndte at skrue helt op for produktionen af tidligere iPhones. Det skriver avisen DigiTimes.

Ved produktionen af iPhones gør Apple brug af såkaldte Original Device Manufacturers (ODMs), som ganske enkelt er fabrikker, der producerer elektronik for blandt andet smartphoneproducenter. To af disse er giganterne Foxconn og Pegatron, og de melder begge, at de ikke er klar til at masseproducere hverken iPhone 8 eller de to øvrige modeller, iPhone 7s og 7s Plus, endnu.

Læs også: Problemer med at få softwaren klar kan forsinke iPhone 8

”Selvom der var tidligere rapporter, der indikerede, at produktionen af de nye iPhones er begyndt, har produktionsvolumen på de to primære ODMs (original device manufacturer, red.), Foxconn Electronics og Pegatron, ikke nået niveauer, der svarer til masseproduktion,” citerer Digitimes det kinesiske finansmedie Economic Daily News for.

De største forsinkelser er at finde i den specielle iPhone 8, som bliver udstyret med en 5,8” stor OLED-skærm og et helt nyt design med en glasbagside og en ramme af rustfrit stål. Den begynder ikke at blive masseproduceret før november eller december måned, lyder det. Indtil da vil modellen kun være at finde i et begrænset antal præcis som det har lydt flere gange tidligere.

Med hele 95 % af Apples ordrer er det primært Foxconn-fabrikken, der står for at fremstille iPhone 8. Til gengæld producerer den kun en meget lille del af de to andre iPhones, iPhone 7s på 4,7” og 7s Plus på 5,5”.

iPhone 7s og 7s Plus 'kun' en måned forsinket

Det er den anden fabrik Pegatron, som står for at fremstille størstedelen af iPhone 7s og 7s Plus. Fabrikken har sikret sig 65 % af ordrerne, mens en tredje fabrik, Wistron, producerer den resterende del af de to modeller.

Selv om der er i alt tre fabrikker, som er fælles om at fremstille iPhone 7s og 7s Plus, er der også forsinkelser for produktionen af disse. Masseproduktionen af de to modeller begynder nemlig ikke før i august måned, hvilket er en måned senere end normalt.

Om det er nok til, at iPhone 7s og 7s Plus bliver svære at få fat i til at starte med, er ikke til at sige med sikkerhed, men iPhone 8 med OLED-skærm skulle ikke være så let at blive ejer af til at starte med - i hvert fald at dømme ud fra de seneste måneders oplysninger.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies