Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Aviser: Natteforhandlinger om TDC-salg

Aviser: Natteforhandlinger om TDC-salg

Ifølge flere internationale finansaviser forhandlede TDC’s bestyrelse intenst natten til tirsdag med en gruppe af kapitalfonde om udarbejdelsen af et købstilbud til aktionærerne, som bestyrelsen kunne anbefale.

TDC’s bestyrelse og en gruppe af engelske og amerikanske kapitalfonde forhandlede ifølge flere internationale finansaviser intenst mandag aften og natten til tirsdag om at nå frem til et købstilbud fra kapitalfondene til TDC’s aktionærer, som bestyrelsen kunne bakke op om.

Ifølge Financial Times skulle der være tale om en gruppe på fem fonde med Apex i spidsen, som er villig til at betale 11,5 milliarder dollars, svarende til 73,5 milliarder kroner for det danske teleselskab.

Netop denne gruppe af kapitalfonde, der tilsyneladende dyster med en anden gruppe om TDC’s gunst, har tidligere oprettet et firma i Danmark med henblik på at kunne købe TDC.

Det ser dog ikke ud til at forhandlingerne blev afsluttet med succes i løbet af natten, da TDC ved fondsbørsens åbning klokken ni tirsdag morgen endnu ikke havde fremsendt en meddelelse om et formelt købstilbud fra kapitalfondene.

Denne nyhed er leveret af ComON.dk - Daglige nyheder til it-professionelle

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies