Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bærbare familie-computere får bedre design

Bærbare familie-computere får bedre design

De kommende Pavilion computere fra HP vil ikke længere kun være udført i ren plastik. Nu introduceres metal og lav vægt.

HP introducerer med den nye opdaterede Pavilion-serie af bærbare computere et design, hvor det hele ikke bare er udført i plastik.

Producenten fremhæver i en pressemeddelelse, at computerne er baseret på en ny designfilosofi, hvor materialevalget betyder meget. F.eks. vil designet gøre brug af mange forskellige materialer, og der kommer særlige raderinger i metallet.

Den mindste af de nye computere hedder Pavilion DM4, vejer to kilo og er 2,5 cm. i tykkelsen. Skærmen er på 14 tommer og HP lover en batterilevetid på op til 6,5 timer.

Generelt vil serien, der også omfatter modellerne DV3, DV6 og DV7, kunne bruges til tungere medieopgaver.

De nye HP-computere koster fra 5.499 - 6.999 kroner inklusiv moms, og de lander i butikkerne omkring 1. august. Den endelige tekniske konfiguration afhænger af, hvilken sammensætning af hardware brugeren vælger.

Links til HP website
- HP Pavilion DM4
- HP Pavilion DV3
- HP Pavilion DV7
- HP Pavilion DV6

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jeppe Andersen 21-06-2010 09:42:54

Apple har da leveret bærbare computer i aluminium i rigtigt mange år ..

Desuden tror jeg ret mange kan bliver enige om at det design er et rip off fra macbook'en .. Mærkeligt at verdens største computer producent ikke kan levere noget som er helt deres eget

0 0
21-06-2010 14:04:23

Så må vi ikke håbe at HP sagsøger apple for at bruge en alu indpakket bærbar.....Nårh nej, det er jo HP og ikke apple. Og nu har HP lavet computerer lige siden Steve J. gik med ble, så skal vi ikke bare lade den ligge der...

0 0
DKShadow 21-06-2010 12:14:23

Når det kommer til materialer er det nok lidt svært at lave "helt sit eget" - der er jo ikke ligefrem et enormt udvalg af materialer at vælge imellem.

0 0
Jonas 21-06-2010 10:34:27

Apple startede med bærbare i aluminium, så når andre gør det, er hele designet kopieret fra MacBook.

Jeg syntes det er et glimrende alternativ, til dem der vælger Macbooken pg.a. lækkerhedsfaktor, rent faktisk har en valgmulighed.

0 0

Om brug af cookies