Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bag om Asus: Sådan blev Transformer-serien skabt

Bag om Asus: Sådan blev Transformer-serien skabt

Asus har leveret en ny måde at bruge tablets på med deres Transformer-serie, men hvordan blev den til? Her er baggrunden.

Asus Transformer, er en tabletserie produceret til forbrugeren der ikke kan nøjes med et touch-tastatur, men heller ikke ville have en fuldblods bærbar på to kilo, eller mere at slæbe rundt på.

Derfor kom den første Transformer til offentlig skue tilbage i januar måned 2011, hvor den blev modtaget med en del skepsis. Sidenhen har Asus produceret en række nye og brugertilpassede modeller.

Men hvordan er det gået Asus siden? Vi har set på baggrunden og fremtiden for tablets med tastaturer.

Transformerens spæde start

Asus Tranformer TF101 hed den første model, der blev introduceret, som en revolution til tablet-markedet. Den skulle tage kampen op mod blandt andet iPad’en og andre Android tablets.

Den 10,1 tommer store enhed blev leveret, som afløseren til den forholdsvis nye netbookserie af bærbare computere, og salgsargumentet var da også lige i øjet.

Men hvordan kom Asus frem til idéen, og hvad skulle den erstatte?

I videoen herunder viser Asus dig alle tankerne bag deres første Transformer, samt hele designgrundlaget.

Innovation uden limitation er en del af Asus' DNA.
Innovation uden limitation er en del af Asus' DNA.

Hverdagen overtrådte dens grænser

Asus ville ikke kun nøjes med en skærm til sofaen. De ville have et produkt, der kunne dockes ned i et simpelt tastatur, når mere seriøse opgaver opstod.

Nu er afløseren for den langsomme netbook computer opstået. Eller var den? For hvordan forholdte det sig når enheden kom ud til forbrugeren og blev testet til det den var udtænkt til at skulle kunne?

- ”Asus Eee Pad Transformer, er en af de bedre Android-tablets, som vi har set, men den er stadig ikke optimal. Den kan være fin for studerende eller folk som går meget til møder, men det kræver stadig en rigtig computer ved siden af til de store opgaver.”

Sådan lyder dommen over den første Transformer da den blev anmeldt hos Mobilsiden.dk tilbage i september 2011. Læs hele anmeldelsen her.

Dette var den første artikel der går bagom Asus, endnu en artikel vil snart blive bragt, som følger op på deres vej til succes med tastaturet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

PJ 30-06-2012 17:11:59

Dette site er generelt lidt nedladende over for ting de ikke kan lide.
Bare fordi dem som sidder og skriver noget ikke kan forestille sig KUN at bruge sådan en dims betyder det ikke at andre ikke kan have brug for dem - det er måske et chock men mange mennesker har IKKE brug for store super computere (dvs vores desktop computere).
De sidder og roder med lidt email, facebook og lidt musik måske, og til det er de her mere end rigelig.

0 0
Jacob Smidt 01-07-2012 20:27:47

Nu ejer skribenten her selv en Asus Eee Pad Transformer TF101. Men tak for kritikken :)

0 0
02-07-2012 09:08:21

:D

0 0

Om brug af cookies