Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bakteriedræbende skærm på vej

Bakteriedræbende skærm på vej

Så blev den bakteriedræbende skærm til din smartphone en realitet

Som tidligere fortalt her på siden, så checker man i gennemsnit sin mobil 150 gange om dagen. Med et så voldsomt tal, så er der også sandsynlighed for, at man måske har den i hånden i forbindelse med toiletbesøg, indtagelse af mad eller bare andre steder, hvor man kan få lidt snavs op under neglene.

Dette betyder, at din mobil er en potentiel tikkende bakteriebombe, og meget let kan blive en kilde til ubehageligheder som maveinfektioner og andre bakterierelaterede resultater.

Dette synes firmaet Corning nu at have rådet bod på. Med deres seneste opfindelse, det bakteriedræbende glas, påstår de, at kunne dræbe op til 99,9 procent af de bakterier du smører ud på din skærm i løbet af dagen.Det kan de i kraft af, at glasset består af ionisk sølv. Akkurat det samme som man bruger til at bekæmpe højresistente bakterier i sårbandager og i vandtanke, samt andre steder hvor de kan udvikle sig. Nyheden blev præsenteret på dagens CES messe i Las Vegas, hvor det efterhånden er gået op for de fleste elektronikinteresserede, at årets første store fremvisning af nyheder løber af stablen.

Det nye produkt går under navnet ’Gorilla Glass’ og bliver præsenteret af firmaet på følgende måde:

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies