Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bale dropper Jobs-rolle

Bale dropper Jobs-rolle

Det var ellers så godt som sikkert, at Christian Bale skulle spille Steve Jobs i en kommende film, men skuespilleren er sprunget fra

Et af Hollywoods største navne skulle have spillet en af tech-verdenens største navne, men Christian Bale har besluttet sig for, at han alligevel ikke skal spille Steve Jobs i den kommende film.

Bale blev ellers set som et godt valg, og instruktør Danny Boyle var meget tilfreds med valget. Det er lige nu ikke nogen begrundelse, der er offentligt kendt, når det kommer til, hvorfor Bale valgte at springe fra filmen.

Læs også: Christian Bale bliver den nye Steve Jobs

Det har været en lang process for folkene bag filmen at få besat hovedrollen. Bale blev først nævnt for omkring et halvt år siden, men rollen som Steve Jobs har siden været sat i forbindelse med flere store skuespillere.

Selvom hovedrollen nu igen hænger i det uvisse, ser det ud til, at en anden rolle kan have fundet sin mand. Den karakteristiske medstifter af Apple Steve Wozniak, som også selv er konsulent på filmen, skal sandsynligvis portrætteres af skuespilleren Seth Rogen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jacob 05-11-2014 11:25:43

Har de ikke lavet en med aschton kutcher? Hvor mange film skal der til....

1 2
René Andersen 04-11-2014 09:22:09

lad nu den mand få fred :)

2 2

Om brug af cookies