Bale dropper Jobs-rolle

Det var ellers så godt som sikkert, at Christian Bale skulle spille Steve Jobs i en kommende film, men skuespilleren er sprunget fra

Bale dropper Jobs-rolle

Et af Hollywoods største navne skulle have spillet en af tech-verdenens største navne, men Christian Bale har besluttet sig for, at han alligevel ikke skal spille Steve Jobs i den kommende film.

Bale blev ellers set som et godt valg, og instruktør Danny Boyle var meget tilfreds med valget. Det er lige nu ikke nogen begrundelse, der er offentligt kendt, når det kommer til, hvorfor Bale valgte at springe fra filmen.

Læs også: Christian Bale bliver den nye Steve Jobs

Det har været en lang process for folkene bag filmen at få besat hovedrollen. Bale blev først nævnt for omkring et halvt år siden, men rollen som Steve Jobs har siden været sat i forbindelse med flere store skuespillere.

Selvom hovedrollen nu igen hænger i det uvisse, ser det ud til, at en anden rolle kan have fundet sin mand. Den karakteristiske medstifter af Apple Steve Wozniak, som også selv er konsulent på filmen, skal sandsynligvis portrætteres af skuespilleren Seth Rogen.

Sidste nyt om Steve Jobs

Redaktionens fokus på tematikken gik videre. mobilsiden kørte videre med bolden. 24/10/2014 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med artiklen om Christian Bale bliver den nye Steve Jobs – Forstættelsen om temaet kan læses her. Temaet er fortsat relevant. Klik her for de seneste nyheder..