Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ballmer er utilfreds med salget af Windows Phone

Ballmer er utilfreds med salget af Windows Phone

Microsoftchefen Steve Ballmer indrømmer, at salget af Windows Phone 7-mobilerne er skuffende.

Salget af mobiler med Microsofts styresystem, Windows Phone 7, er aldrig rigtig kommet i gang. Microsoft-chefen, Steve Ballmer, har undgået at svare på spørgsmål om salgstal, og har i stedet trukket opmærksomheden over på den kommende Mango-opdatering.

Men nu har Ballmer alligevel valgt at kommentere på salgstallene.

-”Vi har ikke solgt så mange mobiler, som vi havde håbet på,” sagde han, under Build-konferencen.

Ballmer forholder sig dog stadig optimistisk:

-”Jeg siger ikke, at jeg elsker situationen vi er i, men jeg er meget optimistisk over, hvor vi kan nå han. Vi skal bare sparke det til næste niveau.”

Salgstallene for Windows Phone er faktisk dårligere end salgstallene for Samsungs eget styresystem Bada, der kun findes på Samsung-mobiler.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Frederik 19-09-2011 18:48:48

Hvis de godt vil være seriøse konkurrenter, må de få skubbet den Mango opdatering ud hurtigst muligt, og gjort deres marketplace tilgængelig i flere lande. Jeg ved godt at det er lige rundt om hjørnet nu, men de burde have sat et endnu større beløb af så de kunne have gjort det færdigt lang tid før nu, for WP er på visse punkter håbløst bag konkurrenterne.

Jeg har selv en Omnia 7 og jeg er ved at være træt af at vente. Microsoft bliver ved med at udsende teasere om hvad Mango kan og hvor fantastisk det er og har gjort det i et halvt års tid nu.. virker som om de er bange for at kunderne skrider og derfor bliver nødt til at kompensere en smule.

Jeg håber også at Tango opdateringen er klar inden så længe.. Microsoft skulle jo helst overhale konkurrenterne på features når nu de jo fra starten af har været bagud. Ellers vinder de jo aldrig en seriøs markedsandel fra konkurrenterne.

0 0
Kim Harder 19-09-2011 12:21:14

Ja lad os nu lige se nogle mobiltelefoner med Windows 7/Mango på, inden man kan forvente et salg. Systemer skal vel også lige op, at kører. Det er som om man vil sælge skindet inden bjørnen er skudt.

0 0
Peter 19-09-2011 12:09:14

De skulle tag og smæk nokia's swipe, det ser fedt ud.
Eller begynde for fra det ligner jo lort.

0 0
Jesper 17-09-2011 13:10:53

Og se så at få rullet mango ud for pokker, så skal der nok komme lidt gang i det.

0 0
Robert 17-09-2011 01:47:00

Hvad med lige at få solgt bare en af jeres nye telefoner I laver sammen med Nokia før i udtaler jer om salgstal?

0 0
TJ 16-09-2011 10:42:51

hovederne rulle.

0 0

Om brug af cookies