Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Bang & Olufsen dropper mobiltelefoner

Bang & Olufsen dropper mobiltelefoner

Der kommer ikke flere mobiler fra B&O. Serene og Serenata forsvinder, og forretningen skal nu fokusere på kerneprodukter.

<strong>Fra strategiplanen hos B&O:</strong> <ul><li>Fokusere produktudviklingen, så Bang & Olufsen koncentrerer sig om færre produktkategorier, primært centreret omkring audio- og videoprodukter.</li><li>Bang & Olufsen vil ikke længere udvikle produkter inden for kategorier som mobiltelefoner, mp3-afspillere og stand-alone bokse som DVD2 og HDR2, ligesom koncernen fremover heller ikke vil involvere sig i udviklingen af nye co-brandede produkter.</li></ul>
Fra strategiplanen hos B&O:
  • Fokusere produktudviklingen, så Bang & Olufsen koncentrerer sig om færre produktkategorier, primært centreret omkring audio- og videoprodukter.
  • Bang & Olufsen vil ikke længere udvikle produkter inden for kategorier som mobiltelefoner, mp3-afspillere og stand-alone bokse som DVD2 og HDR2, ligesom koncernen fremover heller ikke vil involvere sig i udviklingen af nye co-brandede produkter.

Mobiltelefoner og mp3-afspillere samt en række andre produkter vil ikke længere være en del af Bang & Olufsens produktpalette. Det oplyses i en selskabsmeddelelse.

Samtidig forsvinder 300 stillingsnumre.

Generelt retter B&O fremover deres fokus på kerneprodukter og kompetencer indenfor blandt andet radio og tv.

Virksomheden oplyser, at der stadig ydes fuld support til eksisterende produkter.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies