Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Batterimonstret Motorola Razr Maxx er landet - testen er i gang

Batterimonstret Motorola Razr Maxx er landet - testen er i gang

Motorola Razr Maxx er landet til test og selvom den blev skeptisk modtaget, er testen indtil videre positiv – læs mere her.

Mobilen Motorola Razr var den førte topmodel fra Motorola i Danmark i mange år, og selvom telefonen ikke blev en kæmpe salgssucces, så skulle det være starten på Motorolas comeback.

Men selvom Motorola indtil i år ikke har lanceret nogen ny stor topmodel, har de alligevel formået, at komme med noget brugbart og eftertragtet til danskerne, nemlig Motorola Razr Maxx.

Jeg må ærligt indrømme at efter testen af Motorola Motoluxe, så var det med mange skeptiske tanker at jeg tog mobilen til test.

Men mine skeptiske tanker faldt heldigvis hurtigt til jorden efter den nemme og praktiske opsætningsguide, i forbindelse med den første opstart af telefonen.

En sand brugervenlig oplevelse

Brugeroplevelsen på Razr Maxx er langt langt højere end det jeg så på Motorola Motoluxe.

Det er som om at softwaren i mobilen her, er blevet optimeret og finpuset, så der ingen skarpe kanter er tilbage. Mobilen kører ikke bare flydende, men kanon hurtigt, til stor forskel fra Motoluxe.

Det er uden at overdrive en sand fornøjelse at bruge mobilen i dagligdagen, selv efter installering af næsten 70 applikationer og konstant brug i næsten fem dage, så er der ikke noget der indikerer at den er blevet sløvere af det.

Motorola Razr Maxx. (Foto: Mobilsiden.dk).
Motorola Razr Maxx. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Features på række

Mobilen er spækket med Motorola tilføjelser, det er helt klart at Motorola har forsøgt at nå op iblandt HTC og Samsung, hvad angår tilpasninger.

Men hvor nogen syntes at det er træls, og at det sløver telefonen, er det langt fra den oplevelse jeg har med Razr Maxx. De mange features bliver flittigt brugt i det daglige, og er implementeret næsten ligeså dybt som i en HTC mobil, hvilket jeg ikke klager over.

En af de mindre, men meget smarte features, er en widget til forsiden, der kan samle alle dine ulæste beskeder fra flere tjenester såsom Facebook, E-mail og SMS.

Fremvisningen af de ulæste beskeder foregår på en fed karrusel der kører flydende og ser fed ud.

Batteriet er salgsargumentet

Batteriet i Razr Maxx er på hele 3.300 mAh! Og hold nu fast. Den kan holde strøm - LÆNGE. Efter kun to fulde opladninger overgår den batteritiden på noget andet jeg nogensinde har haft i hånden.

Hvordan den præcis klarer sig angående batteritid, og ikke mindst den samlede brugeroplevelse, kan du læse i den afsluttende anmeldelse, men det lover godt for telefonen indtil videre.

Er der noget du godt kunne tænke jeg testede eller skulle have med i den endelige anmeldelse, så tøv ikke med at smide en besked i kommentarfeltet herunder.

Mobilen er allerede til salg i de danske teleforretninger - og kan også findes på Mobilpriser.dk.


Motorola RAZR MAXX - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

beikes 08-06-2012 13:54:45

Jeg kommer fa Samsung gsII og må sige at det er et stort skridt op jeg har taget! Den er bare så vanvittig lækker, at jeg ikke kan lade være med at sidde og nusse den i hånden :/ Materiale og byggekvalitet er noget nær det bedste jeg nogensinde har oplevet, og i særdeleshed blandt smartphones! Mirror funktionen med direkte hdmi er fedt, SmartActions er genialt og i det hele taget er jeg superglad for denne udgave af MotoBlur, der fungerer bedre end noget andet skin jeg har prøvet. Kameraet er dog ikke af samme high.end niveau som resten af enheden, men da det ikke er en speciel prioritet hos mig, er det lidt underordnet. Vil jeg tage billeder, bruger jeg et rigtigt kamera.

Prisen Razr Maxx har fået i Danmark er jo helt sindssyg! For under 4k får man et stykke kvalitet uden lige i hænderne, og ja, den er tilsyneladende bygget med foring, rollcage, kevlar og nanocoating, der gør at den kan bruges i regnvejr og tabes på jorden uden problemer, men man skal nok ikke tage den med i bad. I øvrigt er designet bare for frækt, og her er Motorola den eneste producent der tør skille sig ud fra den fimsede iPhone mængde af tøse-designs.

Jeg har før haft et par enheder fra Motorola, men det var noget lort, rent ud sagt. Men igen, alle producenter har lavet både god og skidt, men lige nu fører Motorola an på smartphone markedet, hvad angår kvalitet. Men der er langt fra reelle fede gadgets, til hvor populære de bliver. Sådan hænger tingene desværre bare ikke altid sammen. PR og reklamer har større magt end noget andet, og derfor får Motorola det sikkert også svært i et konservativt land som Danmark, hvor folk oftest holder sig til hvad de kender. I USA, og Asien, er man ikke i tvivl om, at Motorola's nye toplinje, med bl.a Razr Maxx og Razr HD, er toppen af poppen.

0 0
Kasper M 06-06-2012 22:07:55

Hej, jeg står overfor at skulle have en ny telefon. Har tidligere haft HTC og her har det generet mig, at den ofte går ned i systemet, skal genstartes heller blot hakker lidt. Dog har jeg sat pris på de widgets HTC har kunnet tilbyde. Hvilken telefon er bedst af Samsung Galaxy S III og Motorola Razr Maxx, når der fokuseres på følgende:
- Smidighed/hurtighed/stabilitet.
- Batterilevetid
- Brugeroplevelse.
Generelt kunne det være rart med en sammenligning, da disse mobiler begge har fået ros for interfacen, samt er udkommet så tæt på hinanden. Desuden er Motorola's ca. 1000,- billigere end Samsungs. På forhånd tak for en super hjemmeside.

0 0
Lindberg 06-06-2012 16:11:16

Fra Engadget:

Battery life
Two words: holy smokes. We took the phone off the charger at 8:30 AM, began our standard video rundown test that consists of an endless video loop while connected to 3G, walked away and waited. And waited. And continued waiting until 1 AM the following morning. That's right -- the Maxx lasted 16.5 hours playing the same video over and over before giving up the ghost.

0 0
Bjarke Hansen 06-06-2012 16:17:46

ok ja det er lang holdbarthed i video mode.. Men det holder dog ikke helt at spille den samme video igen og igen, for så bruger den jo slet ikke dataforbindelsen da streamet ligger som buffer... Så det ville nok holde noget kortere hvis den konstant skulle streame data over 3g

0 0
Lindberg 06-06-2012 16:22:32

GSMArena kommer frem til 14 timer og et kvarter - så lidt mindre. Men stadig langt foran alle konkurrenter: http://blog.gsmarena.com/motorola-droid-razr-maxx-battery-trial-is-over-meet-our-new-champion-test/

0 0
hellas7 09-06-2012 22:09:59

Bjarke har ret i, at det er uvidenskabeligt. Men på baggrund af sammenligningerne tror jeg godt man en smule umetodisk kan konkludere, at Razr Maxx har et batteri som ingen kan slå

0 0
Lindberg 06-06-2012 16:09:02

Synes skærmen er lidt for lille ift. telefonens størrelse. Hvis man sammenligner med SGS3 eller HOX fylder skærmen meget mere på fronten. Generelt er jeg heller ikke vild med designet. Og en skam den ikke kommer med ICS fra start. Nu hvor Google ejer Motorola, virker det lidt mærkeligt?

Men genialt med batteritiden - gad der var nogle flere producenter der fokuserede på dette.

0 0
hellas7 09-06-2012 22:07:46

måske er det lige netop for, fra Googles side, at understrege, at Motorola og Google fortsat drives som to separate selskaber, at Razr Maxx ikke kommer med nyeste software

0 0
David 06-06-2012 11:47:17

Jeg har haft denne mobil i en uges tid, og kan kun være enig i de positive ting der skrives om mobilen. Det eneste der ikke er helt oppe og ringe er skarpheden på skærmen, tekst står ikke så skarpt som på fx. samsungs top modeller, men det er stadig en ganske god skærm. Men det helt store salgs argument er absolut batteriet!, dette er simpelthen mobilen jeg har vente på. Brug den lige som du har lyst til uden at tænke på at den skal stikkes i laderen om et par timer. Og så skulle man tro at mobilen er klodset pga. det store batteri, men nej!. Dette er absolut en top model inden for android, som du seriøst bør overveje, især hvis du er træt af hyppige opladninger.

0 0
Om brug af cookies