Batteristørrelser på iPhone 6 angiveligt afsløret

Kinesiske medier har tilsyneladende fundet ud af, hvor store batterierne på de kommende iPhone 6-telefoner bliver

Batteristørrelser på iPhone 6 angiveligt afsløret

Der er ikke mange, der endnu ikke er overbevist om, at iPhone 6 vil komme i to størrelser, og nu har kinesiske medier fået fortalt, at de vil komme med batterier på mellem 18-1900mAh til 4,7”-modellen og 2500mAh til 5,5”-modellen også kendt som iPhone Air.

Holder dette stik, vil batteristørrelsen altså følge med skærmstørrelsen, da iPhone 5S og 5C begge har 1570mAh batterier med deres 4” skærme.

Læs også: Jobopslag fra Apple afslører: Siri på vej til Skandinavien

Til sammenligning har lignende Android-telefoner generelt et noget større batteri. LG G2 Mini har eksempelvis et batteri på 2440mAh med en skærm på 4,7”, og Sony Xperia Z2 med en mindre skærm end iPhone Air på 5,2” har et batteri på 3200mAh.

Det er selvfølgelig ikke en sammenligning, man kan lave en til en, men det rejser spørgsmålet, om de nye batterier vil være store nok til at give en tilfredsstillende oplevelse, når skærmstørrelsen følger med opad.

Det næste i sagen

Der er sket en del siden vi bragte historien. mobilsiden fulgte op på sagen. Allerede d. 29/6/2014 fulgte vi historien op med nyheden om iPhone fylder 7 år idag – hvor godt kender du den? [QUIZ] – Klik her. Der er stadig liv i emnet. Læs seneste nyt om iPhone..